Lahti Basketball on tehnyt vuoden sopimuksen 205-senttisen Bobby Planutisin kanssa. Erinomaisena heittäjänä tunnettu Planutis saapui Lahteen tiistaina ja harjoitteli joukkueen ensimmäisen kerran keskiviikkona. Planutis pelasi viime kaudella Purduen Fort Waynen joukkueessa ja aloitta Lahdessa ammattilaisuransa.

Bobby is a great shooter. He should add to our identity very well. His ability to score will help us in many games. I’m looking forward to start building on last game with the full roster and show the hard working team, fans like to see.

Tom Cooman

Bobby Planutis

Yliopisto: Purdue Fort Wayne

Pituus: 205

Paino: 95

Numero: 5

Pelipaikka: sentteri/ iso laitahyökkääjä

Lahti Basketball pelaa seuraavan kerran torstaina, kun se matkustaa Power Parkkiin kohdatakseen Lapuan Kobrat. Joukkueesta ovat sivussa Arttu Saarijärvi ja takamies Harrison Cleary. Molemmat herrat kärsivät ylävartalovammasta, mutta toipuminen on hyvässä vauhdissa.

Ensi viikolla lahtelaiset kohtaavat tiistaina Lapuan Kobrat ja torstaina KTP Basketin. Molemmat ottelut pelataan Pajulahdesssa ja ne alkavat kello 17:00. Pajulahdessa pelataan myös keskiviikkona, kun Kobrat ja KTP Basket iskevät yhteen.

Kuva: Sellekhanks