Lahti Basketball on solminut pian alkavan kauden mittaisen sopimuksen,Ville Karvosen, kanssa. Karvonen palaa lahtelaisten riveihin vuoden tauon jälkeen. 199-senttinen takamies on esiintynyt Lahti Basketballin riveissä kolmella eri sarjatasolla. Ensimmäisellä kaudella 2020-21 Korisliigassa hänet valittiin vuoden tulokkaaksi. Tulokaskaudella Korisliigassa Karvosen tehot olivat 10.7 pistettä, 2.3 levypalloa ja 2.3 syöttöä ottelua kohden. Orimattilan Jymyn ja lahtelaisen koripallokoulun kasvatti on urallaan edustanut myös Loimaan Bisonsia, jonka riveissä divari A:ssa syntyi kovat tehot 14.3 pistettä, 5.7 levypalloa ja 2.9 syöttöä.

Kristian Palotie on erittäin mielissään Karvosen paluusta parketille.

Ville on todella tervetullut paluumuuttaja! Tietysti puolentoista vuoden pelaamattomuus tulee alkuun näkymään, mutta valmennuksella on vahva usko, että herra saa nopeasti itsensä sellaiseen kuntoon, että voi joukkuetta auttaa. Henkilökohtaisesti toivon Villeltä isoa vastuunottoa ja johtajuutta puolustuspäässä, missä hänellä on poikkeuksellinen potentiaali.

Kristian Palotie

Hienoa palata ja olen todella innoissani. Puhelu päävalmentaja Tom Coomanin kanssa vahvisti päätökseni paluusta. Sain kentän ulkopuoliset asiat kuntoon, joka oli tärkeä osa tätä kokonaisuutta. Ottaa varmasti aikaa, että pääsen täyteen iskuun, mutta vauhtiin päästessäni urani parhaat pelit ovat vielä edessä

Ville Karvonen

Lahti Basketballilla on sopimukset Ville Karvosen, Arttu Saarijärven, Erik Sajantilan, Kalle Koivusen, Ville Tolosen, Eetu Lähdetniemen, Jan Homasen, Harrison Clearyn, Elias Hardenin, Logan Dyen ja Jaylen Sebreen kanssa.

Kausikortit ovat myynnissä. Ostoksille pääset tästä https://www.lippu.fi/artist/lahti-basketball/?affiliate=ADV

Kuva: Sellekhanks