Odottavan aika on pitkä, kun kauden ensimmäiseen viralliseen otteluun on vielä matkaa noin 10 viikon verran. Kun muut nauttivat kesästä, niin Lahti Basketballin joukkue hikoilee salissa ja valmistautuu kauteen. Joukkueen keskuudessa löytyy myös yksi ”uusi” herra, jonka sopimus julkaistaan pian!

Kausi alkaa 30.9 rakkaan naapurin vieraana Kouvolassa ja kaikkien odottama ensimmäinen kotipeli 6.10. Silloin vastaan asettuu hallitseva mestari Helsinki Seagulls.

Paras tapa varmistaa parhaat paikat jokaiseen kotiotteluun on hankkimalla Lahti Basketballin kausikortti. Kausarit saadaan myyntiin pian ja nopeimmat saavat kausikorttinsa kesähintaan, koska luvassa on alennuksia parille ensimmäiselle viikolle. Tästä tiedotetaan pian lisää.

Lahti Basketball pelaa syyskuussa harjoitusotteluita, joiden aikataulusta kerrotaan heti kun tarkat päivät varmistuvat.

Lahti Basketball pelaajista Erik Sajantila edustaa Suomea miesten Universiadeissa Kiinan Chengdussa. Joukkue osallistui Kiinassa valmistavaan turnaukseen, jonka finaalissa he voittivat Liettuan. Saja kirjautti parhaassa ottelussaan kahdeksan pistettä. Varsinaiset pelit Universiadeissa alkavat tällä viikolla ja joukkue kohtaa alkulohkossaan Azerbaijanin, Etelä-Korean ja Meksikon. Lahtelaisuutta joukkueessa edustavat myös Eemi Luukkonen ja Luukas Vaara. Otteluraportteja pystyy lukemaan ainakin osoitteesta https://www.basket.fi/susijengi/

Joukkueen uusista vahvistuksista Harrisoniin ja Loganiin voit tutustua jo paremmin näiden haastatteluiden muodossa:

Harrison:
https://lahtibasketball.fi/index.php/2023/07/14/getting-to-know-harrison-cleary/

Logan:
https://lahtibasketball.fi/index.php/2023/07/21/getting-to-know-logan-dye/

#LahtiBasketball

#Korisliiga