Lahti Basketball on solminut tulevaan kautta koskevan pelaajasopimuksen Harrison Clearyn,26,kanssa. 185-senttinen pelintekijä siirtyy Lahteen Saksasta, jossa hän pelasi Hampurin organisaatiossa mm. Eurocup pelejä. Saksassa tilille kertyi otteluita niin kovassa Bundesliigassa, Eurocupissa kuin myös Pro B:ssä. Saksan Pro B-sarjassa hän oli koko liigan paras pistemies 24:n keskiarvolla. Cleary on urallaan ennättänyt pelaamaan Saksan lisäksi myös Espanjan kentillä.

Milwaukeessa kesää viettävä takamies tunnetaan erinomaisena heittäjä ja kovana korintekijänä. Vauhdikas pelintekijä on läpi uransa heittänyt kolmoset 40% tarkkuudella.

Harrison is our first signing. When I searched for the point guard, I knew immediately he is what we are searching for. Fans will recognize a lot of Michael Ertel in his game. Harrison has experience in the top league in Germany and Europe Cup. The next step in his career is leading a team and becoming a go-to guy. He is hungry and brings the experience of higher levels to this team. The club did a great job in acquiring him fast. He will be great.

Tom Cooman

Harrison Cleary

Syntynyt: 8.12.1997

Pituus: 185

Paino: 82

Pelipaikka: Pelintekijä

Numero: 0

Yliopisto: UMC

Instagram: @hcleary0

Clearyn Eurobasket.com profiili https://basketball.eurobasket.com/player/Harrison-Cleary/404721

Welcome to Lahti, Harrison

Kuva: Sellekhanks