Hyvää vireeseen Lahti Basketballin käskyttänyt Tom Cooman jatkaa Lahti Basketballin päävalmentajana kauden loppuun. Belgialainen, Cooman, on ollut päävalmentajana yhdeksässä ottelusta ja niistä voittoja on tullut kolme. Viimeisestä neljästä ottelusta Lahti Basketball on voittanut kolme.

Coomanin apuvalmentajana toimii, Mikko Jämsä.

Tom on tehnyt hienoa työtä siitä asti, kun hänet ylennettiin päävalmentajaksi. Olen iloinen, että kova työ on tuottanut tulosta voittojen merkeissä. Ensi kauden päävalmentaja tilannetta tarkastellaan koko ajan. Tom on osoittanut, että hän on erinomainen vaihtoehto Lahti Basketballin päävalmentajaksi myös tulevilla kausilla.

Roope Suonio

Lahti Basketball pelaa seuraavan kerran 18.1, kun vieraaksi saapuu Salon Vilpas.

Osta lippusi tästä: https://www.lippu.fi/event/lahti-basketball-2022-2023-lahti-energia-areena-15889502/

Kuva: Sellekhanks