Lahti Basketball otti toisen peräkkäisen voiton, kun se haki sarjapisteet Lapualta lukemin 83-75 (38-55). Helpolla voitto ei tullut, sillä ensimmäinen puoliaika oli vierasjoukkueelta heikko. Pahimmillaan Lahti Basketball oli tappiolla 20 pistettä.

Lahti Basketball joutui otteluun ilman Devon Thomasia ja Henri Ventoniemeä. Steven Haney sen sijaan palasi kokoonpanoon.

Ensimmäinen puoliaika oli lahtelaisittain sangen vaikea. Suurimmaksi ongelmaksi nousi puolustus, joka vuoti kuin syksyllä nostetun veneen pohja. Kobrien tähdet Danny Pippen, Denzel Livingston ja KJ Jackson tekivät kentällä mitä tahtoivat. Puoliajalle mentiin kotijohdossa 55-38.

Toinen puoliaika muutti sitten ottelun suunnan täysin. Kobrien iloinen hyökkäyspeli tyrehtyi täysin ja Lahti Basketball alkoi kuromaan eroa kiinni. Vierasjoukkue siirtyi ensimmäisen kerran johtoon, kun peliä oli pelattu 35 minuuttia. Kapellimestarina toimi Chris Clarke, jonka nerokkaat syötöt vapautti muut pelaajat helppoihin koreihin. Michael Ertel oli myös kovassa vireessä ja piti tasonsa koko ottelun ajan. Lopussa Lahti Basketball piti pään kylmänä ja ranteen kuumana, jonka tuloksena riemukas vierasvoitto kirjattiin lukemin 83-75.

Lahti Basketballin parhaana palkittiin 26 pistettä heittänyt, Michael Ertel. Chris Clarke lämpeni ottelun edetessä ja ratkaisuhetkillä hän hallitsi koko kenttää. Clarke viimeisteli 15 pistettä, otti 13 levypalloa ja antoi yhdeksän syöttöä. Clarken Korisliiga uran viides tripla-tupla jäi vain yhden syötön päähän. Steven Haney upotti yhdeksän pistettä. Karl Gamble sen sijaa raapi 11 levypalloa kahdeksan pisteen kyytipojaksi. Ottelun tilastot tästä: https://www.basket.fi/korisliiga/ottelut/ottelu/?game_id=5727436&season_id=125119

Ekalla puoliskolla ei oltu ollenkaan pelissä. Toisella puoliskolla ruvettiin taistelemaan. Ei haluttu hävitä yhtään tilannetta.

Tom Cooman

Tehtiin hyviä ratkaisuja toisella puoliskolla. Pelattiin kovaa ja joukkueena.

Michael Ertel

Tultiin peliin hyvin. Oltiin fyysisiä ja pelattiin kovaa. Puoliajan jälkeen vastustaja muutti puolustustaan eikä saatu sille enää mitään. Jäädyttiin siinä vaiheessa hyökäysessä totaalisesti.