Viime kaudella huikeita otteita Lahti Basketball paidassa esittänyt, Chris Clarke, palaa kotiin. Clarken sopimus kattaa loppukauden.

Clarke pelasi kuin hurmiossa etenkin kauden lopussa. Hänen tavaramerkiksi muodostui yleensä kovin harvinaiset tripla-tuplat. Laiturin tontilla viihtyvä Texas Tech kasvatti on todella monipuolinen pelaaja, joka tuo Lahti Basketballin riveihin ratkaisuvoimaa sekä juonikkuutta.

Clarken tilastoriviä komisti viime kaudella 12.4 pistettä, 10.6 levypalloa ja viisi syöttöä per ottelu.

We signed Chris because he is true competitor. He loves winning and for him it’s the only thing that counts. I think this is what the team was missing in the last game. He has proven in past season that he can give the final push when the team is close to victory and will help us getting the needed win

Tom Cooman

Moi Lahti Family! I’m beyond excited to rejoin the brotherhood and be back in the incredible environment. Last year really opened up my eyes to playing this game of basketball in another country and I don’t think I could have been in a better situation than with this team and staff. The family environment made the decision easy for me to come back. I’m really looking forward to helping this team win games and to keep building on the culture of basketball in Lahti. With all that being said, let’s rock out!

Nähdään pian

Chris Clarke

Clarke saapuu Lahteen ennen joulua ja pelaa ensimmäisen ottelunsa 27.12, kun vieraaksi saapuu KTP Basket.

Welcome back, Chris.