Edes liki kahden viikon valmistautuminen tärkeään Korihait otteluun ei auttanut, vaan kotijoukkue vei sarjapisteet näytöstyyliin lukemin 90-64 (53-34).

Ottelun ensimmäinen jakso kamppailtiin tasatahtia, mutta merkit kotijoukkueen rynnistyksestä oli jo ilmassa. Moni Korihaiden normaalisti keskinkertainen heittäjä osui todella tarkasti. Voiton siemen oli siis kylvetty. Ensimmäinen jakso kotijoukkueelle 24-21.

Toinen neljännes oli sitten lahtelaisittain todella heikko. Korihait upotti kaukoheitot kovalla prosentilla ja Lahti Basketball hyökkäys meni täysin sekaisin kotijoukkueen vaihtavasta puolustuksesta. Ensimmäinen puoliaika oli käytännössä Steven Haney vastaan Korihait. Haney teki puolet Lahti Basketballin pisteistä.

Kongi pelasti lahtelaiset ja puoliajalle siirryttiin Korihaiden johtaessa 53-34.

Toinen puoliaika ei muuttanut ottelun kulkua. Erik Sajantila yritti parhaansa mukaan hinata lahtelaisia otteluun mukaan, mutta muut joukkue seilaili varjojen mailla. Korihait vakuuttavan voittoon lukemin 90-54.

Steven Haney palkittiin Lahti Basketballin parhaana. Hän heitti 19 pistettä. Erik Sajantila heitti 15 pistettä. Valitettavasti muiden Lahti Basketball pelaajien panos oli huono.