Lahti Basketball on lahtelainen 2015 perustettu koripalloseura, joka pelaa korisliigassa. Lahti Basketball pyörittää lahtelaista miesten edustuskoripalloa ja seura on onnistunut kasvamaan melkein koko historiansa ajan kaudesta toiseen. Olemme avanneet myyjän paikan, sillä haluamme varmistaa, että kasvu jatkuu myös tulevilla kausilla.

Olemme tavoittaneet alueen yrityksiä ja yhteisöjä hyvin, mutta potentiaalisia kumppaneita on vielä paljon. Myytävä tuote on hyvä ja myyntinäkymät potentiaaliset. Myyjänä keskittyisit uusiin kumppanuuksiin sekä ottelutapahtumiin suuntautuvaan vip- ja yritysmyyntiin. Lahti Basketball tuottaa näkyvyyden lisäksi paljon tapahtumia yritysten työntekijöille.

Tarjottava pesti olisi aluksi 3-4 kuukauden mittainen, jonka jälkeen jatkoa arvioidaan suorituksen perusteella. Tällä 3-4 kuukauden jaksolla palkka on myyntiin perustuva provisio. Oikean henkilön löytyessä täysipäiväinen jatko on varsin toivottu lopputulos.

Paikkaa hakevan tulee olla oma-aloitteinen ja määrätietoinen myyntihenkilö. Olet henkilö joka käärii hihat ja ryhtyy hommiin. Tulet työskentelemään yhteistyössä seuran toiminnanjohtajan Roope Suonion kanssa. Työtä on mahdollista tehdä osaksi etänä sekä mahdollisesti toisen työn sivussa. Kaikki on sinusta ja motivaatiosta kiinni. Lahti Basketball toimii arvojensa mukaan, joista tärkeimmät on lahtelaisuus, suoraselkäisyys ja korkea työmoraali.

Lähetä hakemus osoitteeseen jami@lahtibasketball.fi 21.12.2022 mennessä.

Lisätietoja asiasta antaa:
Jami Luhtanen
050 – 3236889
jami@lahtibasketball.fi