Lahti Basketball on vapauttanut seuraa kaksi ja puoli kautta valmentaneen Pieti Poikolan tehtävästään. Tulevan viikon Seagulls ja Honka otteluissa päävalmentajana toimii, Tom Cooman, joka saa avukseen Lahti Basketball legenda, Vesa Mäkäläisen. Uuden päävalmentajan haku on käynnissä.

Pieti Poikola valmensi Lahti Basketballin kahdesti Korisliigan pudotuspeleihin. Molemmilla kerroilla tie nousi pystyyn tulevaa mestaria vastaan ensimmäisellä kierroksella.

Tämä oli todella vaikea päätös, mutta meidän oli toimittava, jotta suunta saadaan muutettua pikaisesti. Pieti on tehnyt töitä hartijavoimin, mutta silti tulokset on olleet laskusuuntaiset. Tämä on valitettava tilanne, mutta Pieti tulee olemaan ikuisesti osa Lahti Basketballin tarinaa. Yhteiseen matkaan on osunut takaiskuja, mutta myös isoja onnistumisia ja hienoja hetkiä.

Kiitos kaikesta Coach Poikola

Puheenjohtaja Jami Luhtanen

Lahti Basketball haluaa esittää lämpimän kiitoksen kahdesta ja puolesta kaudesta, Pieti Poikolalle.

Lisätiedot:

Toiminnanjohtaja, Roope Suonio 041-5451702