Lahti Basketball on tehnyt loppukauden sopimuksen, Steven Haneyn,27, kanssa. 195-senttiseltä Haneylta löytyy kokemusta G-liigasta, Kosovosta, Ruotsista, Puolasta, Liettuasta ja viime kaudella Korisliigasta BC Nokian paidassa.

Viime kaudella Korisliigassa 17 ottelussa syntyi 17.9 pistettä, 4.2 levypalloa ja 1.2 syöttöä per ottelu. Kolmoset upposivat 38% tarkkuudella.

Olen tyytyväinen, että löysimme nopealla aikataululla pelaajan, joka on meille entuudestaan tuttu. Haney on erinomainen kaukoheittäjä, mutta pystyy pelaamaan sopivassa määrin myös peliä tekevässä roolissa. Steven tuo meille puolustukseen toteutusta ja kamppailua, millä hän pystyy kompensoimaan puuttuvaa räjähtävyyttä. Kuulin paljon hyvää hänen ammattimaisuudesta ja joukkueasioiden toteutuksesta. Sitä vahvisti videokeskustelumme. On tärkeää, että saamme tässä vaiheessa kautta ammattilaisen, joka oppii nopeasti joukkueemme pelisäännöt ja sitoutuu niiden toteuttamiseen

Pieti Poikola

I am definitely excited to come in and help the team and I have a good idea of how the league is in Finland and I know the quality and the importance of trying to win as many games as possible and establish good momentum through the season

Steven Haney

Haney saapuu Lahteen sunnuntaina ja liittyy joukkueen mukaan maanantaina. Sopeutumista helpottaa se, että Haney saapuu Lahteen Euroopasta. Kotiyleisölle Lahti Basketballin uusin tulokas esiintyy ensimmäisen kerran 30.10, kun kylään saapuu hallitseva Suomen mestari Karhu Basket.

Welcome to Lahti, Steven.

Steven Haney

Syntynyt: 29.5.1995 Fort Lauderdale

Pituus: 195

Paino: 94

Yliopisto: Loyola Marymount

Pelipaikka: Laituri

Ammattilaisena: G-liiga, Kosovo, Liettua, Kosovo, Ruotsi ja Suomi

Instagram: @stevenhaneyjr