Lahti Basketball on purkanut sopimuksen Trejon Jacobin kanssa. Jacob loukkaantui ottelussa Kouvoja vastaan ja toipuminen kestää mahdollisesti kuukausia. Jacob ennätti pelata kolme ottelua, joissa syntyi keskimäärin 10.7 pistettä ja 5.8 levypalloa ja 2.3 syöttöä.

Loukkaantumiset ovat ammattiurheilun varjopuoli. Valitettavasti meillä ei ole mahdollista odottaa Trejonin kuntoutumista, varsinkin kun vamman paranemisaikataulusta ei ole varmuutta. Tilanne on todella kurja, sillä Trejon ei ollut vain loistava pelaaja, mutta todella hyvä persoona. Nyt on suunnattava katseet eteenpäin ja keskityttävä huomiseen Nokia-peliin. Toivon TJ:lle kaikkea hyvää tulevaisuudessa.

Pieti Poikola

Tämä on ammattini varjopuolia, kun joutuu irtisanomaan pelaajan. Se ei ole koskaan helppoa. TJ on loistava pelaaja, kova tekemään töitä ja miellyttävä persoona. Valitettavasti meillä ole mahdollisuutta odottaa hänen kuntoutumista, koska ennuste ei ole hyvä. Sarja on todella tasainen ja haluamme kamppailla ylemmän loppusarjan paikasta. Toivottavasti TJ esiintyy vielä joskus Lahti Basketball paidassa.

Roope Suonio

Lahti Basketball etsii Jacobille korvaajaa ja pyrkii sopivan pelaajan löytyessä toimimaan nopeasti.

Devon Thomas on sivussa pelikentiltä 1-2 viikkoa alaraajavamman vuoksi.