Lahti Basketball on tehnyt vuoden sopimuksen, Jan-Viljam Homasen,20, kanssa, joka pelasi kaksi viimeistä kautta Yhdysvalloissa. 193-senttinen Homanen vakuutti Lahti Basketball valmennusjohdon kesän try out-tapahtumassa ja on esiintynyt pirteästi myös harjoitusotteluissa. Hongan kasvatti tulee pelaamaan myös Team Pajulahden riveissä divisioona B:tä.

Jan tuo meille kokoa ja monipuolisuutta takakentälle. Ajatuksena on, että hän pelaa tulevalla kaudella pääosin divisioonassa, vaikka liigaryhmämme harjoitusotteluissa hän tuurasi erinomaisesti loukkaantuneita pelaajia. Tulevaisuudessa Janilla on kaikki edellytykset nousta profiilipelaajaksi Korisliigassa.

Päävalmentaja Pieti Poikola

Lahti Basketball aloittaa kautensa Korisliigassa lauantaina 1.10, kun joukkue matkustaa Homasen kasvattajaseura Hongan vieraaksi Espooseen.

Ensimmäinen kotiottelu pelataan ensi viikon keskiviikkona, kun vieraaksi saapuu Kouvot.

Osta lippusi ja kausikortit tästä: https://www.lippu.fi/artist/lahti-basketball/lahti-basketball-2022-2023-3231807/

Kuva: Sellekhanks