Lahti Basketball jatkoi harjoitusotteluita Kataja Basketin kanssa keskiviikkona Lahti Energia -areenassa. Edelleen pahasti vajaamiehin Lahti Basketball taipui lopulta lukemin 83-81.

Pieti Poikolan riveistä sivussa olivat takamies Devon Thomas, kapteeni Arttu Saarijärvi, Erik Sajantila ja Eetu Lähdetniemi. Thomas, Saarijärvi ja Sajantila nähdään toivottavasti ensi viikolla pelattavassa Pajulahti-turnauksessa. Lähdetniemi paluu on vielä auki.

Kotijoukkueen pelityylissä, etenkin hyökkäyksessä, on tapahtunut suuri muutos. Puolustus on edelleen tutun aggressiivista.

Kotijoukkueen paras pelaaja oli eilen Michael Ertel, joka upotti 20 pistettä. Ertel osoitti olevansa kypsä ratkaisija, jonka heitto lähtee nopeasti ja tarkasti.

Hyvin esiintyi myös Karl Gamble, joka onnistui 18 pisteen edestä. Trejon Jacob ratkaisi hanakasti, mutta sihti oli vielä kateissa. Jacobin suoritusta häiritsee viime perjantaina Kouvolan tuliaisina hankittu käsivamma. Ricky Waxlaxin iltapuhde oli kaksijakoinen. 14 pistettä on kelpo suoritus, mutta iltaa himmensi kahdeksan menetystä.

Lahti Basketball jatkaa valmistautumista 1.10. alkavaa Korisliigaan ensi viikolla Pajulahdessa. Pajulahti-turnaukseen vieraaksi saapuu Helsinki Seagulls, Uudenkaupungin Korihait ja KTP Basket.

Lahti Basketball kohtaa tiistaina Korihait 18:45 alkavassa ottelussa ja keskiviikkona Seagullsin kello 18:45. Tiistain aikaisemmassa ottelussa kello 16:00 yhteen iskevät Seagulls ja KTP. Keskiviikkon iltapäivän ottelussa klo16:00 mittaa toisistaan ottavat Korihait ja KTP Basket.

Turnaukseen ei myydä lippuja. Seuraa Lahti Basketball somea ja voit voittaa liput.

Turnaus on katsottavissa striimin välityksellä. Ohjeet striimin hankkimiseen myöhemmin.