Lahti Basketball Kausikortit tulevalle korisliigakaudelle ovat nyt myynnissä. Jos haluat seurata kaikki kauden pelit pudotuspelejä myöten omalta paikalta katsomon parhaasta osasta, niin kannattaa toimia nyt. Elokuun loppuun asti kausikortti omalla paikalla 200€ (Normaalisti 250€).

Kausikorttien hinnat tulevalle kaudelle ovat seuraavat:

Kausikortti omalla paikalla – 200€ Elokuun loppuun (  Tarjouksen jälkeen 250€)

  • Oma paikka katsomon parhailta paikoilta (Katsomot K6 ja K2)
  • Sisältää kaikki kauden ottelut (Runkosarja, jatkosarja ja pudotuspelit)

Kausikortti (Numeroimaton) 150€ / Alennusryhmät 120€

  • Sisältää sisäänpääsyn runkosarjan ja jatkosarjan otteluihin
  • Ei sisällä pudotuspelejä

Edellisellä kaudella kausikortin hankkineille lippu.fi lähettää sähköpostilla ohjeet kausikortin uusimiseen. Uusiminen onnistuu lippu.fi verkkokaupasta tai Trion Lippu.fi myymälästä.

Uutena vaihtoehtona olemme nyt avanneet myös parhaalla paikalla sijaitsevan K2 katsomon vaihtoehdoksi, kun ostat kausikortin omalla paikalla. Siellä on huikeita paikkoja ostettavissa eturivistä lähtien niille, jotka toimivat nopeasti.

Kausikorttien osto lippu.fi verkkokaupasta osoitteesta https://www.lippu.fi/artist/lahti-basketball/

Lahti Basketballin joukkue hikoilee salissa ja valmistautuu tulevaan kauteen erittäin motivoituneena. Viime kaudesta jäi kaikille hampaankoloon ja se käytetään lisämotivaationa tuleviin kamppailuihin. Kapteeni Arttu Saarijärven sanoin ”Lahti Energia – Areenasta tulee erittäin ikävä paikka vastustajille tulevalla kaudelle!”

#Korisliiga

#LahtiBasketball