Lahti Basketball on tehnyt kaksivuotisen jatkosopimuksen Eetu Lähdetniemen kanssa. Lähdetniemi on aloittaa uuden sopimuksen myötä jo kolmannen kauden Lahti Basketball organisaatiossa.

Lähdetniemen pääasiallinen pelipaikka on ollut Team Pajulahden riveissä ja viime kaudella siellä syntyi mukavat tehot: 13.3 pistettä ja 7.7 levypalloa. Liigan tunnelmaa Eetu pääsi haistelemaan viidessä ottelussa.

Mukava jatkaa Lahdessa vielä seuraavat kaksi vuotta, odottavaisin mielin tulevaa kautta kohti. Viime kausi meni osittain sivu suun preseasonilla sattuneen loukkaantumisen takia, joten ensi kauden tavoitteena pysyä ehjänä ja jatkaa samanlaista fyysistä ja pelillistä kehitystä mitä tapahtui ennen kauden alkua ja sen loppupuolella. Päätös jäädä Lahteen oli siinä mielessä helppo, että tämä on mielestäni yksi parhaista, tai ehkä jopa paras paikka kehittyä nuorena urheilijana ja ihmisenä. Ja tottakai fanikulttuuri täällä on hyvällä tavalla ihan omaa luokkaansa!

Eetu Lähdetniemi

Eetun viime kausi jäi loukkaantumisten takia hyvin vajaaksi ja läpimurto jäi tekemättä. Nyt hän on päässyt harjoittelemaan ehjästi ja on hieno nähdä, minne työ häntä vie. Eetu kaksimetrinen pelaaja, joka liikkuu hyvin kummassakin päässä kenttää. Hänellä on pituisekseen pelaajaksi hyvä heitto ja pallonkäsittely. Tausta HBA:ssa ja nuorten maajoukkueissa on antanut hänelle hyvän pohjan. Edellytyksiä miehellä on vaikka mihin. Olen iloinen, että pääsemme jatkamaan töitä hänen kanssaan.

Pieti Poikola

Eetu Lähdetniemi

Syntynyt: 2000

Kasvattajaseura: Tapiolan Honka

Pituus: 206

Paino: 90

Pelipaikka: laituri

Instagram: @eetulahdetniemi

Lahti Basketballilla on pelaajasopimukset Eetu Lähdetniemen, Eemi Luukkosen, Ricky Waxlaxin, Arttu Saarijärven, Erik Sajantilan, Henri Ventoniemen, Michael Ertelin, Devon Thomasin ja Trejon Jacobin kanssa.

Joukkuetta valmentaa Pieti Poikola apunaan Tom Cooman.

Kuva: Sellekhanks