Lahti Basketball on tehnyt kahden vuoden jatkosopimuksen apuvalmentaja, Tom Coomanin kanssa. Belgialainen Cooman on toiminut Pieti Poikolan apuna edelliset kaksi kautta. Coomanin vastuulla on pelaajien henkilökohtaisten taitojen kehittäminen.

Cooman suorittaa tällä hetkellä HKVT-tutkintoa.

Great to get another chance to work with a team with so much potential and a club that is so supportive.
Nice to be able to fix the things of last season and show better basketball. Happy to represent the city that’s my home away from home. Looking forward to work with some new talented young players

Tom Cooman

Tomin kanssa yhteistyö on sujunut erinomaisesti ensimmäisestä keskustelustamme alkaen. Viime kaudella hänen valmennussuhteemme vahvistui entisestään, sillä Tomin tuki oli todella tärkeää vaikeuksien keskellä. Se auttoi jaksamaan ja löytämään ratkaisuja. Nyt pääsemme tähän kauteen puhtaalta pöydältä ja odotan todella paljon pääsyä takaisin saliin käytännön työhön.


Olemme oppineet tuntemaan toisiamme paremmin. Tiedän Tomin huippuosaamisen teknisissä ja taitoasioissa. Pyrin hyödyntämään sitä taitoharjoittelun lisäksi meidän konseptin suunnittelussa siten, että pystymme optimoimaan pelaajien henkilökohtaisen taidon hyödyntämisen.


Arvostan Tomissa sitä, että hän osaa ja uskaltaa sanoa asioita suoraan. Hän pitää minua sopivasti varpaillani ja auttaa myös omassa kehityksessäni. Se tekee meidän päivittäisestä valmennuksesta parempaa.

On etuoikeutettua saada tehdä työtä Tomin kanssa. Hänestä ei ole kahden vuoden aikana tullut vain erinomainen työkaveri, mutta myös tärkeä ystävä.

Päävalmentaja Pieti Poikola

Tomin työmoraali ja osaaminen on tehnyt suuren vaikutuksen. Olemme onnekkaita, kun jatkaa organisaatiosamme.

Toiminnanjohtaja Roope Suonio

Kuva: Sellekhanks