Lahti Basketball on tehnyt tulevan kauden mittaisen sopimuksen pelintekijä, Devon Thomasin,27, kanssa. Thomas on ennättänyt nähdä maailmaa, sillä hän on pelannut ammattilaisena Tanskassa, Kyproksella, Ranskassa, Luxemburgissa ja tällä kaudella Kroatiassa.

Yliopistouransa Thomas vietti maineikkaassa Texas Techin yliopistossa. Thomasilla on mittaa 183 senttiä.

Halusimme rekrytoida mahdollisimman nopean takamiehen. Devon pystyy luomaan etuja palloscreenistä ja ilman. Hän osaa edun luotuaan jakaa palloa, mutta myös viimeistelemään itse. Devon on todella hyvä avoimella kentällä. Hän auttaa meitä paljon myös puolustuksessa. Hänen nopeutensa ja nälkä koko kentän puolustukseen tuo meille viime kaudella puuttuneita elementtejä.
Devon on saanut paljo kehuja persoonana ja joukkuekaverina. Se oli merkittävä tekijä hänen palkkaamiseen.

Päävalmentaja Pieti Poikola

Devon Thomas

Syntynyt: 20.9.1994

Yliopisto: Texas Tech

Pituus: 183

Paino: 77kg

Pelipaikka: Takamies

https://www.proballers.com/basketball/player/69230/devon-thomas