Arttu Saarijärvi,25, jatkaa Lahti Basketballin riveissä. Seura ja Saarijärvi ovat käyttäneet pelaajasopimuksessa olleen option. Saarijärvi on Korisliigassa edustanut myös Kouvolan Kouvoja.

Tällä kaudella Saarijärvi valittiin joukkueen kapteeniksi. Hän pelasi 29 ottelua, joissa syntyi keskimäärin 8 pistettä, 3.4 levypalloa ja 1.9 syöttöä ottelua kohden. Tilastojen valossa kausi oli seuran oman kasvatin uran paras.

Arttu pelasi vahvan kauden kepteenin roolissa. Kauden lopussa hän näytti mallia koko joukkueelle ja siivitti omalla panoksellaan seuran pudotuspeleihin. Artun johtajuus tulee olemaan merkittävässä roolissa myös ensi kaudella. Erittäin tärkeä palanen ensi kauden Lahti Basketball palapelissä.

Toiminnanjohtaja Roope Suonio

Option käyttämistä ei tarvinnut kauden jälkeen paljon miettiä, koska tein päätöksen jatkosta jo kauden aikana. Seura hoitanut asiat kohdallani, niin hyvin, että ilomielin haluan jatkaa yhteistyötä. Ensi kaudeksi odotukset ovat korkealla niin henkilökohtaisella tasolla kuin joukkueella. Tulemme olemaan hyviä ensi kaudella

Kapteeni Arttu Saarijärvi

Arttu Saarijärvi

Numero: 1

Pelipaikka: laituri

Pituus: 200cm

Paino: 94kg

Kasvattajaseura: Lahti Basketball juniorit