Karhu Basket vei puolivälierien ensimmäisen ottelun lukemin 93-77 (52-29).

Lahti Basketball aloitti ottelun todella väkevästi Chris Clarken ja Erik Sajantilan johdolla. Sen jälkeen alkoi koko kauden Korisliigaa dominoineen Karhu Basketin väkevä rynnistys. Karhu dominoi juuri niitä pelin osa-alueita, jotka nostettiin tikun nokkaan ennen ottelu: levypallot ja menetykset. Levypallot Karhulle ensimmäisellä puoliajalla murskaavasti 23-8 ja sen päälle lahtelaisille kymmenen menetystä. Puoliajalla kotijoukkueen johto oli tukeva 52-29.

Pelailua tai ei, Lahti Basketball pääsi toisella puoliajalla paljon paremmin otteluun mukaan. Erik Sajantila, Eemi Luukkonen, Antonio Ballard ja Chris Clarke esiintyivät edukseen Karhun kotiluolassa. Etenkin Sajantilan heittokäsi hehkui kuumana. Lahti Basketball voitti kolmannen ja neljännen jakson, mutta Karhun ensimmäisellä puoliajalla hankkima ero oli tänään liikaa. Sarjan ensimmäinen voitto Karhulle lukemin 93-77.

Lahti Baskellin MVP oli 25 pistettä heittänyt Erik Sajantila. Antonio Ballard tuki 12 pisteen edestä ja Eemi Luukkonen sekä Chris Clarke saivat kasaan 11. Ottelun tilastot tästä: https://www.basket.fi/korisliiga/ottelut/ottelu/?game_id=5686316&season_id=121331