Lahti Basketball on solminut loppukauden sopimuksen Zack Bryantin,25, kanssa. Sopimuksessa on kahden viikon koeaika. 188-senttinen Bryant siirtyy Lahteen Saksan Bundesliigasta, jossa edusti tällä kaudella BG Goettingeniä. Ensimmäisen kauden ammattilainen pelasi yliopistokorista Georgia Southernin riveissä. Viime kaudella tilastot komistuivat 13.6 pisteen, 2.6 levypallon ja 2.6 syötön edestä.

”Zack on kiehtova pelaaja ja vahvistaa meidän identiteettiä. Hän on erinomainen puolustaja, loistava avoimella kentällä ja pystyy monipuolisesti luomaan oman heittonsa. Hänellä on hyvä kaukoheitto ja puolimatkan hyppyheitto, mutta ennen kaikkea hän on taitava hyökkäämään kohti koria. Hän pelaa korkealla raudan päällä, mikä lisää uuden ulottuvuuden peliimme.

Valinnassa painoi paljon hänen saamansa kehut Saksasta. Halusimme joukkueeseen positiivisen persoonan, joka pystyy kommunikoimaan puolustuksessamme. Uskon, että hän sopeutuu hyvin kovaa työtä tekevään ryhmäämme”, kommentoi Pieti Poikola.

Bryant saapuu Lahteen keskiviikkona ja pelaa perjantaina Lapualla, jos pelilupa saapuu ajoissa.

Welcome to Lahti, Zack.

Zack Bryant

Syntymäaika: 24.11.1997

Yliopisto: Georgia South

Pituus: 188

Paino: 90

Pelipaikka: 1-2

Numero: 3

Instagram: @hb4xscoot