Lahti Basketball on tehnyt loppukauden sopimuksen kokeneen, Antonio Ballardin,33, kanssa. Ballard on tuttu pelaaja Suomen kentillä, sillä hän on aikaisemmin edustanut Salon Vilpasta ja Kouvolan Kouvoja.

193-senttinen Ballard on todellinen voimanpesä, joka on pelannut ammatikseen Kanadassa, Sveitsissä, Kreikassa, Ranskassa ja Suomessa.

Korisliigassa Ballard on tehtaillut seuraavat tilastot: Salon Vilpas kausi 2018-19 – 17.2 pistettä, 7.4 levypalloa ja 1.4 syöttöä. Kouvolan Kouvot kausi 2020-21 – 15.9 pistettä, 10.2 levypalloa ja 1.4 syöttöä.

”Olen todella iloinen Ballardin sopimuksesta. Hän täydentää erinomaisesti joukkueemme osaamispalettia. Hän tuo meille fyysistä puolustusta lähellä koria, levypalloja, 1-1-osaamista hyökkäykseen ja ennen kaikkea kokemusta siitä, miten matseja voitetaan. Hän pystyy johtamaan verbaalisesti puolustustamme ja tuo myös lisää vaatimustasoa harjoituksiimme. Kaikkiaan on hienoa saada Antonion tasoinen korkean profiilin vahvistus riveihimme”, kommentoi päävalmentaja Pieti Poikola.

Ballard saapuu Lahteen tiistaina.

Antonio Ballard

Pituus: 194cm

Paino: 102kg

Pelipaikka: laituri

Yliopisto: Miami, OH

Pelinumero: 8

IG: @toneballard

Welcome to Lahti, Antonio.