Lahti Basketball on tehnyt kahden vuoden jatkosopimuksen, Arttu Saarijärven,24, kanssa. Tämän kauden loukkaantumisen vuoksi sivussa ollut, Saarijärvi oli viime kaudella joukkueen kantavia voimia. 32 ottelussa syntyivät tehot 6.2 pistettä, 2.7 levypalloa ja 1.2 syöttöä.

”Olo on erittäin kiitollinen Lahti Basketballin luottamuksesta. Kaksi leikkausta ja niistä kuntoutuminen ovat pitäneet minut poissa kentältä koko kauden, mutta onneksi Lahti Basketball on pitänyt huolen, että minulla on ollut kaikki mahdolliset keinot pistää kroppa kuntoon. Jatkosopimusta on tehty jo pitkään ja se on tuonut tietynlaista turvaa tähän kuntoutus urakkaan. Pelaajista pidetään todella hyvää huolta ja se on minulle tärkeää ottaen huomioon loukkaantumishistoriani. Odotan innolla jo tulevaa kautta ja päästä pelaamaan on erittäin kova. Terveiset vielä faneille. Toivottavasti saamme teidän lehtereille mahdollisimman pian”, kommentoi, Arttu Saarijärvi.

”Artun sopimus edustaa kivasti jatkuvuutta ja sopii LaBan toimintamalliin. Arttu on tehnyt todella paljon töitä kuntoutumisensa eteen. On ollut ilo seurata hänen voima- ja taitovalmentajien kanssa tekemiä harjoituksia. Ne ovat tuoneet itsellekin lisää virtaa ja myös saavat odottamaan innolla tulevaa kautta. Artulla on silloin mahdollista lunastaa se rooli puolustuksen lukkona sekä hyökkäyksen käynnistäjänä, mitä hänelle kaavailtiin jo tälle vuodelle. Kun Artun lisäksi enemmistöllä tämän kauden nuorista lahjakkuuksista on sopimus tulevalle kaudelle, on tulevaisuudessa odotettavissa mukavia hetkiä. Mielenkiintoista on nähdä, kuinka paljon saamme pääomaa pankkiin kauden lopuista otteluista”, kommentoi päävalmentaja, Pieti Poikola.

Arttu Saarijärvi

Syntymäaika: 1996

Kasvattajaseura: Namika Lahti juniorit

Pituus: 200

Paino: 100

Pelipaikka: laituri

Pelinumero: 1

Kuva: Sellekhanks