Korisliiga on ollut Lahti Basketballin osalta tauolla 29.11. pelatusta Kataja Basket ottelusta asti. Joukkue palaa parketille keskiviikkona 6.1, kun vieraaksi saapuu Tampereen Pyrintö. Ottelu joudutaan valitettavasti pelaamaan koronaviruksesta johtuvien rajoitusten vuoksi ilman yleisöä. Sama pätee keskiviikkona 13.1. pelattavaan kotiotteluun Helsinki Seagullsia vastaan. Lahti Basketball on tehnyt paljon työtä katsojien turvallisuuden takaamiseksi otteluissa ja yritti välttää ilman yleisöä pelaamista viimeiseen asti. Nyt valitettavasti tammikuun kaksi kotiottelua joudutaan pelaamaan ilman yleisöä, jotta kausi saadaan taas käyntiin.

Nykyiset rajoitukset ovat voimassa 25.1. saakka.

Lahti Basketballin virallinen kisakatsomo on Sporttiravintola Peluri, jossa peliä on kommentoimassa, Arttu Saarijärvi. Saarijärvi on tavattavissa 30 minuuttia ennen ottelun alkamista ja on paikalla koko ottelun ajan.

Ottelut ovat katsottavissa Ruutu Urheilun välityksellä. Ottelut selostaa Aaro Linnanlaakso ja kommentaattorina yllätysnimi.

Korisliigan otteluohjelma meni myös uusiksi. 22 runkosarjaottelun jälkeen alkaa pudotuspelit. Runkosarjan viimeinen kierros pelataan tiistaina 9.3.

Rajoitusten takia ilman yleisöä pelattaviin otteluihin myydään kannatuslippuja. Liput tulevat myyntiin maanantaina Lippu.fi sivuille. Kaikille lipun ostaneille lähetetään Lahti Basketball kasvomaski.

Kannatuslippu maksaa 15€.

Kuva: Sellekhanks