Lahti Basketball kohtaa torstaina viimeisessä harjoitusottelussa ennen 14.10.2020 alkavaa Korisliigaa Kouvolan Kouvot. Ottelu pelataan ilman yleisöä, mikä on herättänyt paljon kysymyksiä. Syy tähän ratkaisuun löytyy katsojien turvallisuudesta korona-aikana. Illan harjoitusottelun aikana hallissa on lukuisia muiden lajien harjoituksia ja paljon ihmisiä. Näin ollen areenan rajaaminen on vaikeaa. Korisliigan alkaessa halli rajataan vain Lahti Basketballin käyttöön.

Seura pahoittelee tilannetta, mutta meille tärkeintä on katsojien, pelaajien ja ottelutapahtumassa toimivien turvallisuus.

Korisliigan alkaessa halli rajataan vain Lahti Basketballin käyttöön ja täten pääsemme tarjoamaan katsojille koripalloviihdettä turvallisesti Lahti Energia -areenassa.

Tiedotamme viikonlopun aikana käytännöistä, joilla takaamme turvallisen ottelutapahtuman Korisliigan alkaessa.

Kiitos ymmärryksestä.

Lahti Basketball