Lahti Basketball on tehnyt jatkosopimuksen Eemeli Lampenin kanssa. Sopimus on yksivuotinen. Lampen aloittaa Lahti Basketballin riveissä jo viiden kautensa. Viime kaudella Lampen haisteli tunnelmaa liigassa Lahti Basketballin riveissä ja pelasi divari A:n pelejä Raiders Basketin riveissä Järvenpäässä.

”Eemeli on harjoitellut todella hyvin koko kesän ja olen iloinen, että hän päätyi palaamaan Lahteen. Hyvänä puolustajana ja aktiivisena pelaajana hänen pelinsä sopii hienosti meidän konseptiin. Eemeli on fiksu kaveri ja hyvä harjoittelija. Ne ovat meille tärkeitä arvoja. Eemeli tulee pelaamaan lähtökohtaisesti divarijoukkueen kanssa, mutta ovat auki myös ylöspäin. Kaikki on miehestä itsestään kiinni. Joka tapauksessa edustuksen reeneissä on nyt täysi viisikollinen divarijoukkueen pelaajia. Kolme viisikkoa auttaa pitämään pelitapamme vaatimaa intensiteettiä jokaisessa harjoituksessa”, kommentoi päävalmentaja Pieti Poikola.

Lahti Basketballilla on sopimukset Brandon Myerin, Alex Campbellin, Brandon Peelin, Wayne McCulloughin, Vesa Mäkäläisen, Ali Aholan, Arttu Saarijärven, Ricky Waxlaxin, Roi Bymanin, Eemi Luukkosen, Eemeli Lampenin, Ville Karvosen ja Henri Ventoniemen kanssa.

Joukkuetta valmentaa Pieti Poikola.

Brandon Myer saapui Lahteen sunnuntaina, Alex Campbell ja Brandon Peel tiistaina ja Wayne McCullough loppuviikosta. Kaikki pelaajat ovat saapumisen jälkeen kahden viikon karanteenissa.

Osta kausikorttisi tästä https://www.lippu.fi/artist/lahti-basketball/lahti-basketball-kausikortit-2020-2021-2767170/

Kuva: Sellekhanks