Miten kesä on sujunut tähän mennessä?

Kesä on sujunut erittäin hyvin vaikka maailman tilanne on ollut/on mitä on. Fysiikka reeniin päässyt keskittymään kunnolla ja nyt on ollut muutenkin hyvää aikaa viilata kroppa kuntoon. Paljon on ollut aikaa hengata kavereiden kanssa ja nähdä perhettä.

Miten korona on vaikuttanut sinun arkeesi?

Korona on vaikuttanut arkeen varmasti siinä missä muillakin. Joutunut aika paljon kotona sohvaa kuluttamaan ja pleikkaria hakkaamaan (mistä en kyllä valita). Nyt pikkuhiljaa tilanne onneksi helpottunut ja päässyt siihen niin sanottuun normaaliin arkeen taas.


Millainen fiilis jäi viime kaudesta?

Viime kaudesta jäi tottakai nihkeä fiilis kun sarja loppui ennen aikojaan. Muutenkin kun itselläni oli ehjä kausi ja hyvä fiilis pelaamisessa, niin harmittaa hieman.

Olitko tyytyväinen joukkueen otteisiin?

Välillä olin tyytyväinen joukkueen otteisiin ja välillä taas en. Mieslestäni koko kausi oli aika vuoristorataa ja ei oikeen missään vaiheessa saatu kunnolla juonesta kiinni. kevät puolella pelattiin paljon paremmin ja joukkueessa oli hyvä henki jne. mutta sitten tulikin korona. 

Pelasit ehjän kauden ilman loukkaantumisia. Mikä oli salaisuus tähän? 

Ehjään kauteen salaisuus oli Markus Kangasvieri. Markus laati mulle erinomaisen ohjelman fysiikan ja kropan hallinnan suhteen. Myös harjoittelun rytmittämistä mietittiin paljon ja se toteutettiin hyvin.

Miltä tuntui palata kotiin Kouvolan vuosien jälkeen?

Kotiin paluu oli todella mukavaa ja mielestäni tämä oli paras vaihtoehtoni. Kotiin on myös helppo palata kun kaverit ja perhe on ottamassa vastaan.


Pieti Poikolasta tuli Lahti Basketballin uusi päävalmentaja. Millaiset ovat olleet ensimmäiset kuukaudet Pietin alaisuudessa?

Ensimmäiset kuukaudet ovat luistaneet hyvin pietin kanssa. Kovaa ollaan treenattu, mutta tämä ei tullut yllätyksenä. Pieti valmensi minua Kouvoissa yhden kauden. Kovaa tullaan treenaamaan koko kausi treenaamaan, mutta tämä tulee varmasti palvelemaan meitä keväällä. 


Lahti Basketballin joukkue on ollut kasassa jo harvinaisen aikaisin. Millä mielellä olet seurannut joukkueen rakentamista?

Itsekkin yllätyin kun joukkue saatiin kasaan näinkin nopeasti. Saimme potenttiaalisia suomalaisia pelaajia, jotka mielestäni sopivat Pietin konseptiin loistavasti. Ison lätäkön takaa tulevat ovat antaneet hyvän vaikutelman puheiden perusteella. Myöhemmin sitten nähdään, että minkälaisia kavereita sieltä tulee.

Lahti Basketball haluaa ensi kaudella olla urheilullinen, aggressiivinen ja kovaa puolustava joukkue. Onko tämä tavoite mielestäsi realismia?

Urheilullinen, agressiivinen ja kovaa puolustava ryhmä tulee kyllä kuvaamaan joukkuettamme koko kauden. Meillä on sellainen nippu, joka pystyy painostamaan joukkueita täydet 40 min. Helppoa se ei tule olemaan, mutta onneksi on vielä aikaa reenata ennen kauden alkua.


Mitkä ovat henkilökohtaiset tavoitteesi tulevalle kaudelle?

Henkilökohtaiset tavoitteet: pelata toinen ehjä kausi, olla yksi joukkueen kulmakivistä kentällä kuin kentän ulkopuolella.  Pyrin myös olemaan tehokas hyökkäys- sekä puolustuspäässä.


Pelien määrä putoaa ensi kaudella merkittävästi. Mitä mieltä olet tästä uudistuksesta?

Pelien määrä tulee mielestäni palvelemaan joukkueita paremmin. Ei välttämättä tule otteluryppäitä jotka vievät mehut pelaajista ja palautuminen vie aikaa. Tällä systeemillä joukkueella on mahdollisuus valmistautua jokaista joukkuetta vastaan. Myös ylempi ja alempi jatkosarja palvelee kaikkia ja läpi kauden kaikki saa kovia ja tasaisia otteluita.


TOP 3 joukkueet ensi kauden Korisliigassa? 

top3: Lahti, Kauhajoki, Seagulls


Terveiset Lahti Basketball faneille? 

Siitä on jo aikaa kun viimeksi olette päässet joukkuettamme kannustamaan. Sanon vain että hyvää kannattaa odottaa. Ensi kausi tulee olemaan kova! ja kausarit kannattaa varata ajoissa ettei lopu kesken 😉 Nähdään hallilla!!