Kaksi kautta Lahti Basketballin päävalmentajana toiminut Petri Velling,38, ei jatka joukkueen peräsimessä ensi kaudella. Vellingin sopimus umpeutuu kauden lopussa, eikä sitä jatkettu.

Velling saapui Lahteen kaudella 2018-2019 Helsinki Seagullsista, jossa toimi apuvalmentajana monta vuotta. Orimattilan Jymyn kasvatti johdatti heti ensimmäisellä kaudella Lahti Basketballin divari A:n mestariksi ja samalla historialliseen paikkaan Korisliigassa. Ensimmäinen kausi Korisliigassa sujui vaihtelevasti ja joukkue sijoittui kesken jääneellä kaudella lopulta sijalle yhdeksän. Lahti Basketball voitti 12 ottelua ja kärsi 24 tappiota.

” Kiitos Lahti Basketball kuluneista kahdesta kaudesta! Kiitos pelaajat, staffin jäsenet ja muut ihmiset joiden kanssa sain tehdä töitä! Kiitos fanit! Paljon hienoa muistoja, joita voi vaalia sitten myöhemmin! Nyt katseet eteenpäin ”, kommentoi kohti uusia haasteita suuntaava Petri Velling.

” Todella vaikea päätös. Petri teki hyvää työtä seurassa kaksi vuotta ja nosti joukkueen Korisliigaan. Hänen kanssa oli ilo työskennellä ja toivon kaikkea hyvää tulevaisuuteen ”; kommentoi toiminnanjohtaja Roope Suonio

Lahti Basketball haluaa kiittää Petriä panoksesta joukkueen ja seuran eteen. Toivotamme kaikkea hyvää tulevaisuuteen.

KIITOS PEPE!

Kuva: Sellekhanks