Lahti Basketball pisti Seagullsin koville ensimmäisen puoliajalla tiistaina pelatussa Korisliigan kamppailussa. Toisella puoliajalla kotijoukkue Seagulls oli kuitenkin vahvempi ja vei sarjapisteet lukemin 91-72 (35-39).

Lahti Basketball aloitti ottelun ennakkoluulottomasti, eikä kumarrellut Seagullsin tahratonta kotisaldoa. Puolustus toimi moitteettomasti ja hyökkäyksessä joukkue malttoi liikuttaa palloa kiitettävästi. Kotijoukkue ”Gulls” sai kuitenkin pian rytmistä kiinni ja otti johdon haltuun ensimmäisen jakson loppuun mennessä. Tilanne 10 minuutin jälkeen 21-17.

Toinen jakso oli sitten lahtelaisten. Jakso näytti mihin joukkue kykenee parhaimmillaan. Devante Wallace osui tarkasti kaukaa ja lahtelaiset rakensivat tukun hienoja hyökkäyksiä. Jakso Petri Vellingin suojateille lukemin 22-14 ja samalla puoliaikajohto lahtelaisille lukemin 39-35.

Toinen puoliaika noudatti sitten tämän kauden osalta liian tuttua kaavaa. Kotijoukkue Seagulls otti pelin haltuunsa ja vei molemmat jaksot selvin lukemin. Lahtelaisten peli pysyi kasassa 25 minuuttia, jonka jälkeen voittajasta ei ollut epäselvyyttä.

Loppulukemat 91-72.

Lahti Basketballin Bar Loosister MVP oli 18 pistettä upottanut Courtney Stockard. Devante Wallace säkitti myös 18 pistettä. Logan McLane ylsi 11 pisteeseen ja Taylor Johns 10. https://www.basket.fi/basket/sarjat/ottelu/?game_id=4676617&season_id=110531&league_id=4

Tehtiin vähän virheitä puolustuksessa, niistä Timi ja Antti pääsi rankaisemaan tärkeillä koreilla. Tää oli meiltä paljon eteenpäin ja pystyttiin olla samalla kentällä tänään ”, kommentoi Petri Velling

Ensimmäinen puoliaika oli meille vaikea. Me ei päästy alussa heittoihin mihin haluttiin, eikä me oltu tarpeeksi nopeita pallon kanssa. Toinen jakso olikin sitten parempaa tekemistä meiltä ”, kommentoi voittajien päävalmentaja Jussi Laakso

Lahti Basketball pelaa seuraavan kerran lauantaina, kun vieraaksi saapuu Tampereen Pyrintö. Ottelu alkaa Lahti Energia -areenassa klo17:00.