Lahti Basketball jatkaa todella tärkeiden otteluiden sarjaa sunnuntaina, kun joukkue matkaa Turkuun Ura Basket eGameStarsin vieraaksi. Joukkueet ovat sarjataulukossa samoissa pisteissä peräkkäisillä sijoilla yhdeksän ja kymmenen. Joukkueet ovat kohdanneet kahdesti ja molemmat ovat voittaneet kotiottelunsa.

Ura Basket on muuttunut kauden aikana roimasti. Nyt päävalmentaja Kristian Palotie tuntuu löytäneen mieleisen nelikon vahvistamaan joukkuetta. Takamies Jaytornah Wisseh (11.6 pistettä/5.6syöttöä) tuo kokemusta pelinjohtoon, Tre`Shaun Flecther (17.9 pistettä/7.3 levypalloa) korinteko voimaa laiturin paikalla ja aikanaan Espoo Unitedin riveissä Korisliigaa pelannut Darius Moten (13.7 pistettä/6.7 levypalloa) korien alle.

Uran ykköstykki on sentteri Dustin Thomas. Thomas on koko sarjan paras levypalloissa 11.3 keskiarvolla. Pisteitä syntyy myös mukavasti 16.7 ottelua kohden.

Uran takakentältä löytyy myös Korisliigan paras kotimainen korintekijä Marius Van Andringa. Van Andringa upottaa keskimäärin 13.9 pistettä ottelua kohden. Kolmoset takamies upottaa liki 40% tarkkuudella.

Molempien joukkueiden kuntopuntari näyttää samanlaiselta. Ura ja Lahti Basketball ovat molemmat voittaneet viimeisestä kymmenestä ottelustaan viisi. Kotona Ura Basket on voittanut kahdeksan ottelua ja hävinnyt viisi. Lahti Basketball on sen sijaan vieraissa voittanut neljä ja hävinnyt kymmenen.

https://www.basket.fi/basket/sarjat/ottelu/?game_id=4677827&season_id=110531&league_id=4

Isot pelit jatkuu. Viime kohtaamisessa Lahdessa tuhrittiin viimeisellä neljänneksellä voitto, nyt olisi paikka korjata tuo erhe ”, kommentoi Uran päävalmentaja Kristian Palotie

Ura Basket eGameStars vs. Lahti Basketball

2.2.2020 klo17:00

Elisa Viihde Sport

Kuva: Sellekhanks