Lahti Basketball kohtaa keskiviikkona elintärkeässä ottelussa Lahti Energia -areenassa Korihait. Korihait on sarjassa viimeisenä, mutta tulee Lahteen kahden ottelun voittoputkessa. Joukkue kaatoi ensin Kouvot vieraskentällä ja sitten Katajan kotona. Koko kaudella hailauma on voittanut 5 ottelua. Joukkueet ovat kohdanneet kahdesti tällä kaudella ja Lahti Basketball on voittanut molemmat ottelut.

Jarno Nikulan valmentama Korihait on jälkeen kerran muuttunut sitten viime tapaamisen. Joukkueeseen on uusina pelaajina liittynyt takamiehet Richaud Pack (13.9 pistettä 9 ottelussa) ja Kevin Ware (14.3 pistettä kolmessa ottelussa). Joukkueen ykköstykki on myös takamiehen tontilla viihtyvä Ernest Zeigler 18.4 pistettä ja 8.3 levypalloa. Alkukaudesta hyvässä vedossa ollut Vesa Heinonen on hieman hyytynyt kauden edetessä. Lahtelainen on viimeistellyt keskimäärin 6.5 pistettä 19.5 minuutissa. Henri Ventoniemen kanssa pätee samat sanat. Hyvän alkukauden jälkeen tahti on hieman hyytynyt, mutta sentteri pelaa silti hyvää kautta kirjauttaen 7.8 pistettä ja 5.1 levypalloa ottelua kohden. https://www.basket.fi/basket/sarjat/ottelu/?game_id=4677031&season_id=110531&league_id=4

Lahti Basketball koki karun vierastappion viime keskiviikkona Tampereella. Joukkue on saanut harjoitella rauhassa viikon ja on valmis keskiviikon kamppailuun.

Keskiviikon otteluisäntänä toimii Lahden Pysäköinti ja pitkäaikainen yhteistyökumppani Skydda Suomi tarjoaa tuhannelle ensimmäiselle katsojalle t-paidan.

Lahti Basketball vs. Korihait

29.1.2020 klo18:30

Lahti Energia -areena

Kuva: Sellekhanks