Sunnuntaina Lahti Basketball saa vieraita Helsingistä, kun Seagulls lennähtää mastokaupunkiin. Seagulls saapuu Lahteen kovassa vireessä, sillä joukkue on voittanut seitsemän ottelua peräkkäin. Jussi Laakson ryhmä ei ole hävinnyt Töölön Kisahallissa vielä kertaakaan koko kauden aikana. 21 voittoa ja kolme tappiota oikeuttaa piikkipaikkaan Korisliigassa.

Seagullsin ryhmä on täynnä laatua. Susijengin tähdet Shawn Huff (10,4), Tuukka Kotti (8,4) ja Antti Kanervo (14,4) muodostavat kotimaisen tehotrion. Kanervo on koko sarjan paras kotimainen korintekijä. Veteraani Timo Heinonen jatkaa huikeaa uraansa ja on pelaa taas kerran hyvää kautta. Heinonen on upottanut 8,8 pistettä ottelua kohden.

Seagullsin vahvistukset ovat myös kovaa luokkaa. Elijah Stewart valittiin joulukuun pelaajaksi Korisliigassa. Ilmava laituri nakutti hyvällä prosentilla 18,8 pistettä. Piskuinen kapellimestari Richard Williams on koko sarjan toiseksi paras syöttäjä 6,4 keskiarvolla. Trae Bell-Haynes takaa sen, että peli pyöriin Williamsin istuessa penkillä. Bell-Haynes nakuttaa 12,5 pistettä ottelua kohden. Korin alla murjoo sentteri Kazembe Abif (10,2).

Lahti Basketball otti maukkaan kotivoiton keskiviikkona, kun Bc Nokia kaatui jännittävien vaiheiden jälkeen 77-75.

Lahti Basketball vs. Seagulls

12.1.2020 klo 17:00 Lahti Energia -areena

Liput ennakkoon www.lippu.fi

Kuva: Sellekhanks