Lahti Basketball kohtaa keskiviikkona Bc Nokian kolmannen kerran Korisliigan runkosarjassa. Greg Gibsonin suojatit ovat voittaneet molemmat edelliset kohtaamiset. Kauden ensimmäisessä ottelussa Nokia vei sarjapisteet Lahti Energia -areenasta lukemin 87-71 ja Nokialla pelattu ottelu päättyi kotijoukkueen voittoon lukemin 94-81.

Nokia on tähän mennessä voittanut 11 ottelua ja hävinnyt 11 ottelua. Tämä saldo oikeuttaa tällä hetkellä sijaan kuusi. Levypalloissa Nokia on koko sarjan paras reilun 40 keskiarvolla. Nokia on voittanut kotona kuusi ottelua ja vieraissa viisi. Lahti Basketball on sen sijaan voittanut kolme kotona ja neljä vieraissa.

Nokia pelaa erittäin aggressiivista koripalloa, jossa Greg Gibson käyttää laajaa rotaatiota.

Nokian ykköstykki on jässikkä nimeltä Stacey Davis. Jykevä sentteri on viimeistellyt 17,0 pistettä ja 7,3 levypalloa ottelua kohden. DeMarcus Holland nakuttaa 11,7 pistettä ottelua kohden, Tyler Flack 10, Daniel Dolenc 10,4 ja Niko Mattila 10,2. https://www.basket.fi/korisliiga/ottelut/ottelu/?game_id=4677027&season_id=110531

” Sunnuntaina Kauhajoella jäätiin telineisiin heti kättelyssä. Nyt vastassa Nokia, joka pelaa kovalla intensiteetillä molemmissa päissä kenttää. Jos mielitään voittaa niin meidän pitää esittää kauden parasta peliä. Lähdetään haastamaan ”, kommentoi Lahti Basketball päävalmentaja Petri Velling

” Meillä on ollut ehdottomasti parempi ilmapiiri treeneissä perjantaisen voiton jälkeen. Myös olemme saaneet laadukkaita harjoituksia alle, kun osa pelaajista on palannut terveiden kirjoihin. Lahti on eri joukkue kuin se, jonka kohtasimme marraskuussa. Heillä on todella kyvykkäitä korintekijöitä, jos annamme heille vapaita heittoja. He ovat varmasti keskittyneitä kotikentällään vaikean Kauhajoki-tappion jälkeen ”, tuumi Nokian käskyttäjä Greg Gibson.

Lahti Basketball vs. Bc Nokia

Keskiviikkona 8.1.2020 klo18:30

Lahti Energia -areena