Lahti Basketballin surkea ensimmäinen jakso vei mahdollisuuden vierasvoittoon sunnuntaina Kauhajoella. Karhu vei ensimmäisen jakson lukemin 24-4 ja peli oli käytännössä ohi. Loppulukemat 88-67 (48-28).

Ensimmäisellä jaksolla Lahti Basketballilla ei onnistunut yhtään mikään. Pallo ei tahtonut mennä koriin millään ja puolustuksessa oli myös toivomisen varaa. Kauhajoki vei ottelua miten tahtoi.

Toisella jaksolla lahtelaiset pääsivät paremmin peliin mukaan Logan McLanen ja Tuomas Hirvosen johdolla. Valitettavasti eroa oli jo liikaa. Puoliajalle siirryttiin Karhun johtaessa 48-28.

Toinen puoliaika ei tuonut muutosta peliin. Karhu rullaili ensimmäisellä jaksolla hankitulla johdolla turvalliseen voittoon lukemin 88-67.

Lahti Basketballin Bar Loosister MVP oli Tuomas Hirvonen, joka teki 12 pistettä. Logan McLean viimeisteli 13 ja Taylor Johns 12 pistettä. https://www.basket.fi/basket/sarjat/ottelu/?game_id=4676697&season_id=110531&league_id=4

Lahti Basketball pelaa seuraavan kerran keskiviikkona Lahti Energia -areenassa, kun vieraaksi saapuu Bc Nokia. Ottelu alkaa klo 18:30 ja liput ennakkoon myy Lippu.fi.

Kuva: Sellekhanks