Vuoden 2020 ensimmäinen ottelu vie Lahti Basketballin Karhu Basketin vieraaksi Kauhajoelle. Karhu majailee sarjataulukossa sijalla 3. Joukkue on voittanut 15 ottelua ja hävinnyt kahdeksan. Lahti Basketball ja Karhu Basket ovat kohdanneet tällä kaudella jo kahdesti. Ensimmäinen tapaamisen Kauhajoella voitti Lahti Basketball, mutta toisessa Lahti Energia -areenassa pelatussa ottelussa Karhu ärjyi vierasvoiton.

Karhu Basket operoi laadukkaalla miehistöllä. Joukkueen paras pistemies on Samuel Givens, joka onnistuu 16,6 pisteen edestä. Tyylikäs Cameron Jones säestää 15,3 pisteellä, Alex Thompson onnistuu 12,2 pisteen tahdilla ja Okko Järvi nakuttaa 12 pistettä ottelua kohden. Karhun peliä pyörittää kaiken nähnyt Bojan Sarcevic.

Viime otteluissa Turusta viime kaudeksi Kauhajoelle saapunut Mikael Laihonen on ollut oivassa vireessä.

Lahti Basketball koko harmittavan tappion vuoden viimeisessä ottelussa Lapuan Kobria vastaan. Muutaman päivän tauon jälkeen joukkue on hikoillut harjoituksissa tavoitteena olla mahdollisimman valmis sunnuntaina. Edessä on tiukka viikko sillä joukkue kohtaa Karhun vieraissa sekä Nokian ja Seagullsin kotona.

” Uusi vuosi ja vastassa Kauhajoki. Paljon kokeneita pelaajia, jotka henkilökohtaisilla suorituksilla pystyvät kääntämään otteluita edukseen. Tasaisuutta omiin otteisiin tarvitaan mikäli haluamme kamppailla voitosta. Lähdetään haastamaan ”, kommentoi päävalmentaja Petri Velling. https://www.basket.fi/basket/sarjat/ottelu/?game_id=4676697&season_id=110531&league_id=4

Kauhajoen Karhu vs. Lahti Basketball

5.1.2020 klo17:00 Kauhajoen liikuntahalli

TV: Elisa Viihde Sport

Kuva: Sellekhaks