Jerry Evans Jr:n sopimus on purettu yhteisymmärryksessä. Evans Jr jättää Suomen jo maanantaina. Californian kasvatti ennätti pelata 16 ottelua, joissa syntyi keskimäärin 19,7 pistettä ja 7,5 levypalloa. Viimeisessä ottelussa lauantaina Uudessakaupungissa Evans Jr nakutti 33 pistettä.

Evans Jr:n korvaajaksi Lahti Basketball hankki Logan McLanen, 24, joka siirtyy Lahteen Liettuan pääsarjassa pelaavasta Dzukijasta. 2018-2019 oli McLanen ensimmäinen kausi ammattilaisena ja se vei hänet Unkariin. Unkarissa syntyi kelpo tehot 13,5 pistettä ja 7,4 levypalloa. McLane on 206 senttinen laituri, joka kykenee ratkaisemaan niin läheltä kuin kaukaa. McLane saapuu Lahteen jo maanantaina.

”Jerryn ilmoitus halustaan jättää joukkue tuli täysin yllättäen. Ketään emme väkisin halua pitää täällä ja siinä vaiheessa on parempi päästää pelaaja pois. Korvaaja löytyi onneksi nopeasti ja läheltä. Logan tuo meille fyysisyyttä lisää. Hyvänä heittäjänä hän levittää kenttää ja hän on hyvä liikkumaan pallottomana pelaajana ”, kommentoi päävalmentaja Petri Velling yllättäviä muutoksia.

Logan McLane

Syntymäaika: 24.3.1995

Yliopisto: Miami ( Ohio )

Pituus: 206

Paino: 104

Pelinumero: 0

Pelipaikka: laituri

Instagram: @lmclane5

Kuva: Sellekhanks