Lahti Basketball lähtee keskiviikkona kohti Kouvolaa. Siellä lahtelaisia isännöi rakas paikallisvastustaja Kouvot. Kouvot on tähän mennessä voittanut kahdeksan ottelua ja hävinnyt seitsemän. Marraskuussa joukkue pelasi kahdeksan ottelua, joista se hävisi viisi. Joukkueiden edellinen kohtaaminen Lahti Energia -areenassa lokakuussa päättyi Kouvojen voittoon 104-95. Kouvojen tehomies oli silloin sentteri Duke Shelton, joka nakutti 28 pistettä ja otti seitsemän levypalloa.

Kouvojen tehotrion muodostaa jenkkikolmikko Duke Shelton, Silas Melson ja Derrick Barden. Sentteri Shelton operoi tupla-tupla keskiarvoilla 17,3 pistettä ja 10,3 levypalloa. Takamies Silas Melson on koko sarjan 3. kovin koriseppo 19,8 pistettä per ottelu ja väkivahva laituri Derrick Barden naulaa 17,8 pistettä ottelua kohden. Lahdestakin tuttu David Conzalvez on tehnyt keskimäärin 8,2 pistettä ottelua kohden.

Kotimaisista pelaajista kannattaa seurata Severi Kaukiaista 8,3 pistettä ja 4,5 syöttöä ja Teemu Knihtistä 7,0 pistettä.

Lahti Basketball pelasi edellisen ottelun lauantaina Lahti Energia -areenassa. Sami Toiviaisen johtama Pyrintö vei voiton lukemin 88-84. https://www.basket.fi/basket/sarjat/ottelu/?game_id=4676933&season_id=110531&league_id=4

Kouvot vs. Lahti Basketball

4.12.2019 klo18:30 Jatke -areena

TV: Elisa Viihde Sport