Lahti Basketball saa huomenna vieraita Tampereelta, kun Pyrintö saapuu mastokaupunkiin. Sami Toiviaisen käskyttämä Pyrintö on voittanut kahdeksan ottelua ja hävinnyt kahdeksan. Tämä saldo oikeuttaa neljänteen sijaan tasaisessa keskikastissa.

Pyrinnön riveissä Lahteen saapuu mieluisa vierailija. Ray Nixon,35, joka oli Namika Lahden vuoden 2009 mestaruuden takuumies. Nixon vietti monta vuotta Japanissa ja oli pelaamatta viime kauden. Sami Toiviainen sai narrattua Nixonin takaisin parketille ja Tampereelle. Nixon on tällä kaudella onnistunut 14,3 pisteen ja 5,5 levypallon edestä.

Pyrinnön tähti on B.J Raymond. Jykevä sisäpelaaja palasi Tampereelle Italian vuosien jälkeen ja on ollut totutun tehokas. Raymond on nakuttanut keskimäärin 19,4 pistettä ja kaapannut 6,1 levypalloa.

Khalil Small aloitti kauden vaisusti, mutta on viimeiset 11 peliä ollut oivassa vireessä. Fyysinen takamies on tehnyt Pyrinnölle 15,2 pistettä ottelua kohden. Antero Lehto jatkaa takuuvarmaa suorittamista, joka on tuottanut 13,4 pistettä ottelua kohden. Kultaranne Osku Heinonen on selättänyt loukkaantumiset ja naulaa liki 12 pistettä ottelua kohden.

” Tiistaina hyvä 30 minuuttinen, joten lähdetään rakentamaan siihen lisää päälle. Vastassa kokenut Pyrintö. Molemmilla joukkueilla orastava tappioputki päällä, jonka me haluamme katkaista mahtavan kotiyleisön edessä ”, kommentoi Lahti Basketball päävalmentaja Petri Velling

Lahti Basketball vs. Pyrintö

30.11.2019 klo17:00 Lahti Energia -areena

Kuva: Sellekhanks