Lahti Basketball on tehnyt tämän kauden kattavan sopimuksen Taylor Johnsin,25, kanssa.

Johns on 25-vuotias UC Riversiden yliopiston kasvatti. Yliopiston jälkeen Johns pelasi kaudella 2016-17 Slovenian pääsarjassa, Rogaska Crystalissa. Kaudella 2017-18 Johns vietti Meksikossa Pioneros de Los Mochis joukkueessa ja viime kaudella 11 peliä mestari Karhu Basketin riveissä. Korisliigassa Johnsin tehot 27 minuutissa oli 12,6 pistettä ja 7,4 levypalloa ja 2,4 syöttöä.

201-senttinen Johns on oiva pick & roll -pelaaja, hyvä levypalloissa, hän omaa pitkät raajat ja hänellä on halu kehittyä, joka on tullut ilmi edellisistä työpaikoista.

Johns saapuu Lahteen myöhään lauantaina ja on mahdollisesti mukana jo sunnuntaina Vilpasta vastaan.

” Taylor tuo meille uhkaa sisäpelaamiseen. Johns on oiva pick & roll -pelaaja, hyvä levypalloissa, hän omaa pitkät raajat ja hänellä on halu kehittyä, joka on tullut ilmi edellisistä työpaikoista. Taylor tuo meille tarvittavaa intensiteettiä ”, kommentoi päävalmentaja Petri Velling.

Taylor Johns

Ikä: 25

Pituus: 201cm

Paino:100kg

Pelipaikka: sentteri

Kasvattajaseura: UC Riverside

Kotikaupunki: San Francisco, USA