Lahti Basketball palaa yli viikon mittaiselta tauolta huomenna tiistaina, kun joukkue matkaa Inter Kuljetuksen kyydillä BC Nokian vieraaksi. Kotijoukkue Nokia on aloittanut sarjan kuudella voitolla ja viidellä tappiolla. Kauden avausottelussa Greg Gibsonin miehistä haki voiton Lahdesta lukemin 87-71. Demarcus Holland (19 pistettä) ja Stacy Davis (17 pistettä) muodostivat vierailijoiden tehonyrkin. Daniel Dolenc raapi kunnioitettavat 13 levypalloa. Lahtelaisten parhaat olivat Courtney Stockard 17 ja Jerry Evans Jr 16.

BC Nokia pelaa hyvällä kahdeksan miehen rotaatiolla. Stacy Davis (16,6/8,1), Daniel Dolenc (10,8/6,7) Tyler Flack (12,0/5,6) hoitavat korien alustat, Shawn Hopkins (8,0/3,7) sekä Ladarius Tabb (7,3/4,7) huseeraavat laidassa ja takakentän tekijät löytyvät akselilta Niko Mattila (10,7/3,6 syöttöä), Lassi Nikkarinen (7,7/3,9 syöttöä) ja Demarcus Holland (11,4/4,1).

”Meillä on ollut mukava sekoitus palautumista ja hyviä harjoituksia pelitauolla. On ollut hauskaa kilpailla ja valmistautua harjoituksissa, kun meillä on tarpeeksi pelaajia, jotta saamme asioita aikaiseksi. On myös hienoa, että meillä on Mike (Besselink) mukana ja työskentelemme sen eteen, että saamme hänet rotaatioomme. Lahti pystyy pistämään palloa pussiin. He ovat loistava heittojoukkue kolmen pisteen kaaren takaa, joka pistää painotuksen meidän palloskriinien ja yksi vastaan yksi -tilanteiden puolustamiseen ”, kommentoi huomista ottelua Nokian päävalmentaja Greg Gibson.

”Viikon tauko otteluista tuli tarpeeseen. Pienet vammat edelleen kiusana ja kokoonpano selviää vasta pelipäivänä. Nokia on pelannut erittäin hyvin. Aggressiivinen molemmissa päissä kenttää. Mikäli mielitään voittaa niin meidän tulee olla kurinalaisia ja aloitteellisia läpi pelin, etenkin puolustuksessa”, kommentoi Lahti Basketballin päävalmentaja Petri Velling.

BC Nokia vs Lahti Basketball

Tiistai 19.11.2019 klo 18:30

Nokian palloiluhalli

TV: Elisa Viihde Sport