Lahti Basketball saa maanantaina vieraakseen Lahti Energia – areenaan hallitsevan mestarin Karhu Basketin. Joukkueet kohtasivat Kauhajoella 6.10. ja silloin Lahti Basketball oli parempi lukemin 92-84. Joukkueiden ensimmäisessä kohtaamisessa kentän kunkku oli 28 pistettä nakuttanut Jerry Evans Jr.

Karhu Basket on hieman haastavan alkukauden voittanut 5 ottelu peräkkäin. Huomisen taisteluparilla on ollut kauden alussa sama ongelma. Molemmat joukkueet ovat pelanneet paremmin vieraissa ( Lahti 3-3, Karhu 5-2 ) kuin kotona ( Lahti 1-4, Karhu 2-3 ). Karhu voittanut 7 ottelua ja hävinnyt 5.

Karhun paras pistemies on ollut Cameron Jones, joka on upottanut keskimäärin 17.3 pistettä ottelua kohden. Hänelle tukea antavat Samuel Givens 16.4, Okko Järvi 13.8, Alexander Thompson 13.6 ja Evan Yates 12.6. Karhun pelin sielu on Bojan Sarcevic, joka tekee 8.9 pistettä ottelua kohden ja jakaa 4.6 syöttöä. https://www.basket.fi/basket/sarjat/ottelu/?game_id=4677015&season_id=110531&league_id=4

” Reilut 24 h sitten palattu Joensuusta ja istumme jo uudestaan bussissa. Se millaiselle energiatasolle pääsemme illan ottelussa, on nyt meille kaikki kaikessa ”, kommentoi Karhun valmentaja Janne Koskimies.

Lahti Basketball pelaa kolmannen pelin kuuteen päivään. Joukkue koki niukan tappion perjantaina, kun KTP haki vieraspisteet lukemin 98-95.

Lahti Basketball vs. Karhu Basket

11.11.2019 Klo 18:30 Lahti Energia -areena

Kuva: Sellekhanks