Lahti Basketball otti toisen voittonsa peräkkäin Korisliigassa, kun se kaatoi Lapuan Kobrat lukemin 99-79 ( 37-38 ).

Ensimmäinen jakso oli tasaista koripalloa. Kobrat oli saanut takaisin riveihinsä tähtitakamies Antto Nikkarisen ja liigan parhaan pistemiehen Jordan Cappsin. Molemmat joukkueet hyökkäsivät aggressiivisesti ja Lapualla nähtiin ensimmäisellä jaksolla viihdyttävää koripalloa. Kentän kunkku oli ottelun alussa Lahti Basketballin takamies Tuomas Hirvonen. Hirvonen upotti ensimmäisen kympin aikana 13 pistettä. Lahti Basketball johti 10 minuutin jälkeen 22-20.

Toisella jaksolla Lahti Basketball teki ensimmäiseen 4 minuuttiin vain 2 pistettä, jonka avulla Kobrat karkasi 9 pisteen karkumatkalle. Vierasjoukkue ei kuitenkaan tästä hetkahtanut Vesa Mäkäläisen johdolla kampesi itsensä peliin mukaan. Puoliajalle siirryttiin kotijohdossa 38-37.

Kolmas jakso ratkaisi ottelun. Lahti Basketball esitti iloista hyökkäyspeliä ja puolusti tiiviisti. Kolmas jakso meni lahtelaisille 28-12.

Ennen viimeistä jaksoa Lahti Basketball johti 65-50.

Viimeisellä jaksolla Kobrat pääsi parhaimmillaan 11 pisteen päähän, mutta voittajasta ei ollut epäselvyyttä.

Loppulukemat 99-79.

” Eka puoliaika puolustettiin heikosti. Puoliajan jälkeen pelattiin kovaa puolustuksessa ja päästiin sen kautta hyökkäämään hyvin. Joukkue pelasi tänään hyvällä asenteella ”, kommentoi onnellinen päävalmentaja Petri Velling.

” 15min pelattiin niin kuin oli sovittu. Sitten aikalisän jälkeen Lahti teki runin ja siihen ratkesi tänään peli. Meidän pitää pystyä pelaamaan kovempaa molemmissa päissä kenttää ”, aprikoi Kobrien käskyttäjä Ville Turja

Loosister Lahti MVP Tuomas Hirvonen, joka upotti 25 pistettä. Devante Wallace nakutti 17 pistettä. Courtney Stockard operoi tuplatuplan 15 pistettä ja 13 levypalloa. Vesa Mäkäläinen ja Jerry Evans Jr tekivät 12 pistettä mieheen. https://www.basket.fi/basket/sarjat/ottelu/?game_id=4676739&season_id=110531&league_id=4

Lahti Basketball pelaa seuraavan kerran jo perjantaina 8.11, kun KTP-Basket saapuu vieraaksi Lahti Energia -areenaan. Isänpäivä tarjouksena ostaessasi lipun KTP otteluun, saat maanantain Karhu ottelun pääsylipun puoleen hintaan.

Ennakkoliput myy Lippu.fi

Kuva: Sellekhanks