Inter Kuljetuksella on taas töitä, kun Lahti Basketballin vieraskiertue jatkuu keskiviikkona Lapualla. Kotijoukkue Kobrat on voittanut 3 ottelua ja hävinnyt 6. Sama saldo on myös Lahti Basketballilla.

Kobrat ovat kärsineet loukkaantumisista. Mainio takamies, liigan paras syöttäjä ( 8.4 ), Antto Nikkarinen on sivussa alaraajavamman vuoksi, liigan paras pistemies Jordan Capps ( 24.9 ) on loukkaantunut, kuten myös takamies Jussi Turja ja kokenut laituri Juho Lehtoranta.

Kobrien viimeisessä ottelussa Seagullsia vastaan Julian Lewis ja Brandon Boggs uurastivat täydet 40 minuuttia ja Reggie Keely yli 37 min.

” Lahti pelasi taktisesti kypsän ja pelillisesti ehjän ottelun Katajaa vastaan. Heillä on erinomaisia heittäjiä, jotka ovat hyviä myös 1 vs 1 tilanteissa ja nauttivat vapaudesta ratkaista nopeastikin siirtymä hyökkäyksessä. Tästä syystä avain asia huomiseen otteluun tulee olemaan puolustukseen paluu ja heidän hyökkäykseen siirtymisen  aikana kuumimpien pelaajien löytäminen nopeasti. Eilisen harjoituksen jälkeen näyttää onneksi siltä, että saatamme saada hieman helpotusta loukkaantumistilanteeseemme, mutta poissaolleiden pelaajien osalta tilanne tarkentuu tämän päivän harjoitusten ja pelipäivän aamutreenin jälkeen ”, kommentoi keskiviikon kamppailu Kobrien käskyttäjä Ville Turja

Lahti Basketball haki riemastuttavan voiton lauantaina Joensuusta. Tasapainoinen esitys toi lopulta selvän 82-62 vierasvoiton. Alkukauden suurin ongelma puolustus oli Joensuussa rautaa. Joukkueen tehotrion muodosti Stockard, Wallace ja Hirvonen. Arttu Saarijärvi palasi parketille ja onnistui mainiosti.

” Pelattiin melko ehjä peli Joensuussa. Edelleen puolustuksen kautta rakennetaan omaa tekemistä. Hyvin pitää pelata jos mielitään voittaa. Lapua on kärsinyt loukkaantumisista ja se siitä arvaamattoman joukkueen ”, kommentoi Lahti Basketballin päävalmentaja Petri Velling

https://www.basket.fi/basket/sarjat/ottelu/?game_id=4676739&season_id=110531&league_id=4

Kobrat vs. Lahti Basketball

Keskiviikkona 6.11. klo18:30

TV: Elisa Viihde Sport

Kuva: Sellekhanks