Odotettu paikallispeli tekee paluun Korisliigaan maanantaina, kun Lahti Basketball ja Kouvot iskevät yhteen Lahti Energia -areenassa. Kouvot on aloittanut kauden ryminällä ja on voittanut viidestä pelaamastaan ottelusta 4.

Kouvoja käskyttää ensimmäisen kauden päävalmentaja Tuomas Oja. Oja on tuttu hahmo myös Lahdesta, jossa hän esiintyi aikanaan pelaajana. Joukkueen vahvistuksista David Golzalvez on tuttu pelaaja lahtelaiselle koripalloyleisölle. Gonzalvez on Kouvojen paras syöttäjä 5.6 keskiarvolla. Sentteri Duke Shelton on ollut melkoinen pelote korin läheisyydessä. Shelton on sarjan 4. paras pistemies 20.8 keskiarvolla ja toiseksi paras levypalloissa 11.2 keskiarvolla. Myös monipuolinen laituri Derrick Baden on ollut onnistunut hankinta 16.6 pistettä, 7.4 levypalloa ja 3.6 syöttöä keskiarvoilla. Barden pelaa joukkueensa suurimman minuutit 34 per ottelu.

Pelintekijä Severi Kaukiainen pelaa uransa parasta kautta 11 pisteen ja 5.2 syötön keskiarvoilla. Teemu Knihtinen on onnistunut 10.6 pisteen edestä.

Lahti Basketball lähtee otteluun keskiviikkona kärsitty niukka vierastapppio niskassa. Kapteeni Mäkäläinen on huilannut viimeiset 3 ottelua, kuten myös Arttu Saarijärvi. Molemmat pelaajat lähestyvät pelikuntoa. Roi Byman oli sivussa Ura ottelusta ja lienee telakalla vielä hetken. https://www.basket.fi/basket/sarjat/ottelu/?game_id=4677011&season_id=110531&league_id=4

Lahti Basketball vs. Kouvot

28.10.2019 klo 18:30

Lahti Energia -areena

Ennakkoliput www.lippu.fi