Inter Kuljetus kyyditsee Lahti Basketballin keskiviikkona Liittoisiin, jossa lahtelaisia isännöin Ura Basket eGameStarsin.

Huominen kotijoukkue Ura Basket eGameStars on voittanut viidestä ottelusta kaksi. Edellinen kamppailu lauantaina Joensuus päättyi Katajan 97-72 voittoon.

Uran riveistä löytyy yksi sarjan parhaista pelaajista. Todella monipuolinen Stephaun Branch on joukkueensa paras niin pisteissä 23.8, levypalloissa 12.2 ja syötöissä 5.4. Branch on sarjan toiseksi paras pistemies, paras levypalloissa ja 5. syötöissä.

Laituri Tyrell Bellot-Green on myös esiintynyt edukseen ja tykittänyt 19.2 pistettä ottelua kohden. Suomalaisista etenkin Trey Niemi on ottanut melkoisen harppauksen viime kaudesta. Viime kaudella Niemi pelasi Korisliigaa 6.1 pisteen keskiarvolla. Tällä kaudella ensimmäisessä 5 ottelussa on syntynyt keskimäärin 14.1 pistettä. Marius Van Andringa pelaa totutun hyvällä tasolla ja on tehtaillut 11 pistettä ottelua kohden.

” Kauhistuttavan Kataja -esityksen jälkeen palataan rakkaalle Monnarille. LaBa on onnistunut kasaamaan nipun Tuomas Hirvosen ja Vesa Mäkäläisen ympärille, jossa on 4 erittäin kovaa ja joukkueeseen sopivaa ulkomaalaisvahvistusta. Meidän tehtävä on päästä taas käsiksi omaan identiteettiimme ” pohti Uran päävalmentaja Kristian Palotie. 

Lahti Basketball otti riemastuttavan voiton lauantaina Lahti Energia -areenassa, kun Korihait kaatui selvin lukemin. Onnistumisia tuli laajalla rintamalla. Sairastuvalla jatkaa varmuudella Arttu Saarijärvi, joka palaa kentille ensi viikolla.

” Hyvä 20 minuuttinen Korihaita vastaan, joka riitti voittoon. Keskiviikkona se ei riitä. Intensiteetin ylläpitäminen täydet 40min ja levypallopelaaminen edelleen isoja teemoja. Puolustuksen kautta lähdetään hakemaan voittoa Kaarinasta”, ennakoi keskiviikkoa Lahti Basketballin päävalmentaja Petri Velling.

Ura Basket eGameStars vs. Lahti Basketball

Ke 23.10.2019 klo 18:30

Liittoisten monitoimitalo

TV: Elisa Viihde Sport