Lahti Basketball otti historian ensimmäisen Korisliigan kotivoiton tyylillä. Korihait kaatui selvin lukemin 106-73 ( 65-31 ).

Peli oli ohi jo ensimmäisen neljänneksen jälkeen, jonka aikana Lahti Basketball mätti 35 pistettä Korihaiden 16 vastaan. Ensimmäinen jakso oli iloista koripalloa, jossa nähtiin maukkaita suorituksia. Jerry Evans Jr nakutti kaukaa ja Desmond Hubert kohteli korirautaa epäkohteliaasti kovilla donkeillaan. Tuomas Hirvonen liittyi juhliin muutamalla kolmosella. Peli-ilo näkyi kotijoukkueen pelaajien ilmeistä.

Sama mankeli jatkui toisella jaksolla. Lahti Basketball nakutti 30 pistettä Korihaiden 15 vastaan. Kotijoukkue onnistui laajalla rintamalla.

Puoliajalle siirryttiin tukevassa kotijohdossa 65-31.

Selvän puoliaika tuloksen jälkeen toinen puoliaika oli enemmän tai vähemmän pelailua. Viimeiset kaksi jaksoa olivat tasaisempia, mutta ero pysyi suurena koko ottelun ajan. Viimeisellä kympillä nähtiin iloinen onnistumisen, kun Eemeli Lampen teki ensimmäiset pisteet Korisliigassa.

Loppulukemat 106-73.

Lahti Basketballin Bar Loosister MVP oli Jerry Evans Jr, joka 28 pistettä ja otti 4 levypalloa. Tuomas Hirvonen, Courtney Stockard ja parhaan ottelunsa Lahti Basketball nutussa pelannut Desmond Hubert tekivät kaikki 14 pistettä. Devante Wallace heitti 12 pojoa ja erinomaisen pelin pelannut Roi Byman 10.

Lahti Basketballilla oli ottelussa mukavat 27 syöttöä.

” Keskiviikon Pyrintö ottelun jälkeen joukkue oli erittäin maissa. Palauduimme kuitenkin hyvin ja se näkyi tänään. Ensimmäinen puoliaika meiltä oli erinomainen. Meillä oli 18 koriinjohtanutta syöttöä jo ensimmäisellä puoliajalla, joka kertoo paljon! Toinen puoliaika vaikeampi ja olisimme voineet juosta avointa kenttää vielä paremmin ” iloitsi päävalmentaja Petri Velling.

” Pelasimme todella korkealla tasolla puolustuksessa. Meidän intensiteetti oli erittäin hyvä varsinkin ensimmäisellä puoliajalla ja sen myötä dominoimme kenttää. Rakastan koripallon pelaamista ja kentällä minulla on aina hymy huulilla. Varsinkin tänään ”, virkkoi Jerry Evans Jr mairea hymy huulillaan.

Lahti Basketball pelaa seuraavan kerran keskiviikkona Ura Basketin vieraana.