Lahti Basketball saa lauantaina vieraita Uudestakaupungista, kun Korihait saapuu mastokaupunkiin. 

Korihait on hävinnyt kaikki viisi kauden otteluaan. Tappiot joukkue on kärsinyt Pyrinnölle, Kobrille, Ura Basketille, Kouvoille ja Katajalle

Joukkueen paras pistemies ensimmäisissä viidessä ottelussa on ollut takamies Anton Cook, joka on tehnyt keskimäärin 14.2 pistettä ottelua kohden. Lahtelaislähtöinen Vesa Heinonen palasi kolmen Saksassa vietetyn vuoden jälkeen Korisliigaan ja Korihaiden riveihin. Heinonen on upottanut 13.6 pistettä per matsi. Samaan on yltänyt takamies Casey Benson. 

Sentterit Henri Ventoniemi ja Andre Berry ovat onnistuneet lähes identtisillä tehoilla. Ventoniemi 11.8 pistettä / 4.5 levypalloa ja Andre Barry 11.3 pistettä / 3.5 levypalloa. 

Korihaiden suurin ongelma on ollut puolustus. Joukkue on päästänyt keskimäärin 98.4 pistettä, kun se on itse tuottanut 81.4 pistettä.

Lahti Basketball kärsi harmittavan tappion jatkoajalla keskiviikkona Tampereella. B.J Raymondin viimeisen sekunnin haamukolmonen vei pelin jatkoajalle. Jatkoajalla Pyrintö meni menojaan.

” Tiukkoja pelejä ja niukkoja tappioita. Puolustuksen intensiteetti ja levypallopelaaminen isoina teemoina Korihaita vastaan ja sitä kautta lähdetään hakemaan ensimmäistä kotivoittoja. Korihait on pelannut hyvin tappioista huolimatta ja tulevat varmasti väkevästi hakemaan avausvoittoja ”, pohti huomista vastustajaa päävalmentaja Petri Velling

Lahti Basketball on kärsinyt niukat tappiot Helsinki Seagullsille, Vilppaalle ja Pyrinnölle.

Lahti Basketball vs. Korihait

Lahti Energia -areena

19.10.2019 klo 17:00

Liput ennakkoon Lippu.fi

Kuva: Sellekhanks