Lahti Basketball jatkaa Korisliigaa keskiviikkona vierasottelulla Tampereen Pyrintöä vastaan Tampereella. Pyrinnön riveissä viilettää lahtelaisille tuttu pelaaja Ray Nixon. Joukkuetta valmentaa Sami Toiviainen.

Pyrintö on pelannut 4 ottelua, joista se on voittanut 2. Pyrintö on kaatanut Ura Basketin ja ensimmäisessä ottelussa Korihait. Tappiot Toiviaisen ryhmä on kokenut Kouvoja ja Katajaa vastaan.

Lahdessa Suomen mestaruutta juhlinut Ray Nixon on tähän mennessä ollut joukkueensa paras pistemies 15.8 pisteen keskiarvolla. Vuodesta toiseen kovalla tasolla pelaava kapteeni Lehto on onnistunut 15.3 pisteen edestä , BJ Raymond on nakuttanut keskimäärin 14.3 pistettä ja vain yhden ottelun pelannut LJ Rose 14 pistettä.

” Meidän oman tekemisen laatu parani Joensuun reissulla ja sitä lähdemme jälleen hakemaan. On saatava se oma pelirutiini kestämään 40 minuuttia. Hyvien hetkien rinnalle ei saisi tulla liikaa niitä ”mustia” hetkiä, jotta oma pelaaminen ei muutu väkinäiseksi ”, kommentoi Pyrinnön päävalmentaja Sami Toiviainen.

Lahti Basketball kärsi toisen niukan tappion viikon sisällä lauantaina Salossa. Kotijoukkue Vilpas vei voiton armottoman loppurutistuksen jälkeen. Salossa joukkueen paras pelaaja oli Courtney Stockard, joka upotti 28 pistettä. Kapteeni Mäkäläinen 15 pistettä ja Tuomas Hirvonen 13 pistettä, 6 levypalloa ja 6 syöttöä esiintyivät myös edukseen.

Lahti Basketballin alkuohjelma on ollut haastava. Se on kohdannut Nokian, Karhu Basketin, Helsinki Seagullsin ja Salon Vilppaan. Joukkue on kamppaillut kaikkien kanssa tasavertaisesti ja marginaalit ovat olleet todella pieniä.

” Parannettiin pelaamista Salossa. Edelleen pitää parantaa. Pyynikki on aina ollut paha paikka vastustajille, joten tarvitaan ehjä 40minuuttinen voittaaksemme ”, lausui Lahti Basketballin päävalmentaja Petri Velling.

Pyrintö vs. Lahti Basketball

Ke 16.10. klo18:30 Pyynikki

TV: Elisa Viihde Sport

Kuva: Sellekhanks