Miesten Korisliigaa pelaava Lahti Basketball ja Matelaituri aloittavat yhteistyön. Ensimmäistä vuottaan korkeimmalla sarjatasolla pelaava seura haluaa tarjota pelaajilleen parhaat mahdolliset olosuhteet itsensä kehittämiseen. Yksi pala tätä kokonaisuutta on nyt myös Matelaiturin mate.

Matelaiturilla ei meinaa nyt pysyä sukat jaloissa. Sukat pyörivät ja korisukka kuluu, kun Lahti Basketball ja Matelaituri täten ilmoittavat iloisesti alkaneesta yhteistyöstä. Niin LaBa kuin Matelaiturikin miettii aina tarkasti, kenen kelkkaan lähtee ja mihin kuppiin bombillansa asettelee.

Niin nytkin. LaBa on jo vuosia perustanut toimintaansa visiolle, jossa seurasta halutaan tehdä pelaajien silmissä poikkeuksellisen kiinnostava. Jotta näni voi tapahtua, täytyy harjoittelun ja pelaamisen olosuhteisiin, toisin sanoen urheilijan elämän elämiseen olla mahdollisimman laadukkaat puitteet.

LaBa on njo nyt tunnettu siitä, että pelaajilla on seurassa hyvä olla. Matelaituri haluaa nyt omalta osaltaan tukea valittua visiota. Tarjoamalla pelaajille matea vaihtoehdoksi LaBa voi piirtää taas yhden rastin seinään urheilijoiden kokonaisvaltaisen kehittämisen polulla.
”Lepo, treeni ja ravinto”

”Lepo, treeni ja ravinto ovat urheilijan pyhä kolminaisuus. Tiedämme maten ravintoarvoiltaan erinomaiseksi juomaksi. Haluamme antaa pelaajillemme mahdollisuuden syödä ja juoda mahdollisimman terveellistä ruokaa, ja siksi olemme iloisia tästä yhteistyöstä”, Roope Suonio Lahti Basketballista kertoo.

”LaBa-yhteistyö on meille suurenmoisen iloinen asia. Matelaituri pyörii vahvasti missio edellä: haluamme antaa suomalaisille mahdollisuuden voida paremmin ja virkeämmin, elää terveellisemmin ja ennen kaikkea:paremmalla fiiliksellä. Yhdessä LaBan kanssa haluamme näyttää esimerkkiä ja uudenlaista vaihtoehtoa esimerkiksi kahvin tilalle”, Matelaituri-toimari Antti Pohja sanoo.

http://www.matelaituri.fi