Lahti Basketballin seuraava haaste on kivikova Salon Vilpas. Ville Tuomisen ryhmä on aloittanut kauden kolmella voitolla ja on liigan ainoa tappioton joukkue. Vilpas on raivannut tieltään Kouvot, Katajan ja viimeisenä KTP:n. Kaksi kolmesta voitosta on tullut vieraskentällä.

Joukkue on onnistunut tasaisesti. Paras pistemies on DJ Laster, joka on upottanut 18.7 pistettä ottelua kohden. Juho Nenonen, Tim Coleman, Jamuni Mcneace ja Henri Kantonen ovat yltäneet yli 10 pisteen keskiarvoon.

Teemu Rannikko on vähemmän yllättäen joukkueensa paras syöttäjä. ” taikuri ” on 20 minuutin peliajalla jakanut mukavat 5 syöttöä ottelua kohden.

Lahti Basketball taisteli keskiviikkona kotisalissa kunniakkaasti Helsinki Seagullsia vastaan. Jussi Laakson käskyttämä ” Gulls ” oli lopulta parempi kuuden pisteen erolla 90-84.

Lahti Basketballin paras pistemies on kahdessa viimeisessä ottelussa ollut Jerry Evans Jr. Keskiviikkona Evans Jr nakutti 23 pistettä. Hänelle taustatukea ovat antaneet kapteeni Mäkäläinen, Courtney Stockard, Tuomas Hirvonen ja Devante Wallace

” Meillä oli takkuinen kamppailu keskiviikkona ja siitä lähdetään parantamaan. Kokenut Vilpas on aloittanut kautensa hienosti ja Salohallin äänekäs kotiyleisö pitää huolen tunnelmasta ”, kommentoi Lahti Basketballin päävalmentaja Petri Velling.

” Edellisessä vierasottelussaan Lahti tykitti yli 60 pistettä toisella puoliskolla ja haki voiton Kauhajoelta, joten varuillaan pitää olla. Meillä on alla hyvä esitys Kotkasta, joten luottavaisin mielin lähdetään lauantain peliin ”, tunnelmoi Vilppaan päävalmentaja Ville Tuominen.

https://www.basket.fi/basket/sarjat/ottelu/?game_id=4677427&season_id=110531&league_id=4

Salon Vilpas vs. Lahti Basketball

12.10.2019 klo 17:00

TV: Elisa Viihde Sport

Kuva: Sellekhanks